Твр-роздум на тему що таке зрада план

Твр-роздум на тему що таке зрада план

Задать свой вопрос
1 ответ

Зрада це один з найгрших проступкв, як може зробити людина. Зрада можлива тльки тим, хто досить близький. Зраднику спочатку виявлено високу довру, яку вн згодом не виправдову. Вн ставить хрест на всх моральних особистсних цнностях, як тльки снують в суспльств. Заради наживи, заради грошей або влади. Будь-яка безумовна перевага вд легких грошей до порятунку власного життя може стати причиною зради.

Свтова сторя налчу не один не два, а безлч прикладв, коли люди, в незалежност вд стат, нацональност, вку вросповдання зраджували свох близьких, свох друзв. Зраджували тих, з ким боролися рука об руку. Зраджували свою крану. Толика зрадника найчастше незавидна. Одн пддавалися публчним стратам, щоб не повадно було ншим повторювати непотрбне. нших виганяли, вони не могли знайти соб мсця н серед тих, кого зрадили, н серед тих, хто пдштовхнув х до вчинку. Багато хто божеволв, не витримавши вантажу усвдомлення тяжкост свого злочину. Злее одиниц знайшли соб виправдання змогли жити з виною на серц. Але це по-справжньому темн душею люди. Т, кому плювати на всх вся. Хто живе злее на догоду соб.

Цей ганебний факт людсько слабкост знаходить сво вдображення в свтовй лтератур. У творах У. Шекспра, А. Гайдара, М. В. Гоголя та багатьох нших создательв тема зради розкрита дуже красномовно.

Зрада не може викликати няких нших почуттв, крм ненавист презирства. На превеликий жалко, зрада невикорнна, так як сама людська натура слабка, там, де одна людина зробить те, що виновата, незважаючи н на як умовност, вмовляння або загрози, нша, та, що слабша духом, знайде для для себя вигоду, в черговий раз застромить нж в спину тому, хто доврився йому.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт