яким я хочу бачити цей свт пвтори сторнки

Яким я желаю бачити цей свт пвтори сторнки

Задать свой вопрос
1 ответ

Слухаючи розповд мох батькв про те, яке у их було дитинство як вони жили колись, я задумуюся про сво снування. Мен хочеться також бути такою веселою, щасливою безтурботною. Звичайно, що у мох предкв не було таких покращених разумов побуту, не снувало нтернет-звязку, не мали такового високого розвитку технологй. Проте люди були бльш дружнш, веселш, бльш згуртован, хоча, звсно, у той час також мали мсце певн проблеми. Мен здаться, що тодшня молодь була бльш впевненою у свому майбутньому, планували, здобували, розвивали.  

А для мене сьогодншня дйснсть з свом технологчним прогресом у всх сферах не такою великолепною, безтурботною, надйною. Виною мох вагань стала несправедлива вйна на Сход, яка зачепила увесь свт. Братська крана виршила, що ма право вдбирати у нас щасливе дитинство, руйну наш плани сподвання, посягнула на спокйну старсть лтнх людей. Люди, з якими мо батьки були колись як рдн, сьогодн стали ворогами; нхто не мг соб колись уявити наших побратимв з зброю в руках проти нас. А ми, дти наших батькв-праддв, дзнамося що таке вйна з росянами, з котрими колись наш предки плч-о-плч вдбивали ворога-загарбника. Усе це жахлив реч, як важко сприймаються , як нелегко усвдомити.  

Так, цей свт прекрасний, цкавий, в ньому багато яскравих фарб надй щастя. Проте сьогодн я не можу мряти про безтурботнсть. Тому що мй брат зараз знаходиться на передовй, вн захища мене з мамою вд нападникв. Допоки будуть гинути молод хлопц н в чому не винн люди, - про чудовий свт я можу тльки мряти

Желаю врити, що у найближчому майбутньому люди зрозумють, що пдтримуючи таких жорстоких , брехливих людей як Оковн, Янукович та подбних м, вони не залишають можливост для щасливого життя свом онукам, правнукам. Так бездушн люди зруйнують наш чудовий, милий, багатий свт! Так люди здатн зруйнувати усе створене, досягнене, здобуте багатьма поколннями. Вони можуть знищити саму планету Земля свою ядерною зброю! А я желаю, щоб цей свт розвивався, розквтав, робив нас щасливими щоб не було причин для слз. А ще я дуже желаю, щоб мй брат, не брав бльше збро до рук, а квти для кохано, чи подарунок для мами. Щоб вн водив свого синочка в садочок, а потм у школу! Щоб моя мама не плакала за свом сином вдень вноч. тльки тод цей прекрасний свт стане для мене свтлим, щасливим, таким, яким я желаю його бачити! Я молю Бога, щоб так було!!!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт