ДОПОМОЖТЬ!11111111 ТВР МО ОБОВЯЗКИ В РОДИН

ДОПОМОЖТЬ!11111111 ТВР МО ОБОВЯЗКИ В РОДИН

Задать свой вопрос
1 ответ

Кожна людина хоче, щоб у отчизн панував мир, спокй злагода. А для цього, на мою думку, треба, щоб кожен член см усвдомлював сво обовязки перед близькими намагався ретельно х виконувати.

У нашй см я також маю сво обовязки.

Я допомагаю батькам доглядати свого молодшого брата Миколу. Йому чотири роки. Я граю з ним, читаю йому книжки. Вранц допомагаю мам збирати його в дитячий садок.

Я стежу за чистотою в свой кмнат. Щочетверга, псля школи, я мию пдлогу, протираю пил з меблв, поливаю квти. Також у вихдн допомагаю батькам прибирати в нших кмнатах, виношу смття.

Щоранку щовечора я гуляю з нашим собакою. Його звуть Нк. Вн розумний, вм виконувати клька команд Нк один з мох кращих друзв, тому я гуляю з ним з большим задоволенням.

Я намагаюся ретельно вдповдально ставитися до свох домашнх обовязкв. Вважаю, що цим я покращую життя сво см.

Розповдь про домашн обовязки

У мене велика дружна смя, в якй кожен ма сво обовязки.

вони в мене. По-перше, я маю слдкувати за чистотою у свой кмнат. Кожного ранку я застилаю сво лжко, а ввечер збираю пдручники зошити, прибираю на стол. У вихдн витираю, пил з поличок мию пдлогу. По-приятеле, кожного денька я забираю з школи свою молодшу сестричку, яка навчаться у першому клас. Адже я старший брат Оленки, допомагати й мй обовязок. Також нод я допомагаю сестр робити уроки.

А нещодавно мен подарували большой акварразум. Тепер я вдповдалекий за мох рибок.

Мен подобаться вдчувати себе вдповдальним за щось, оскльки в цьому раз я почуваюся дорослшим, тому я старанно виконую сво обовязки.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт