стаття на тему "Що означать бути щасливою" щоб були верно розтавлен

Стаття на тему "Що означать бути щасливою" щоб були верно розтавлен роздлов знаки

Задать свой вопрос
1 ответ

Ми невпинно перебувамо в гонитв за щастям, шукаючи його всюди: в оточуючих нас людях, в покупках та розвагах, в комфортних умовах життя. Однак, здавалося б, таке довгоочкуване, таке заслужене раптом отримане, воно, наче марево, постйно вд нас вислиза. Як же бути? Як назавжди потоваришувати з примарним птахом щастя?

Вдповдь ординарна: ми його не там шукамо! Щастя живе злее в нас самих! Але такий тонкий, пднесений стан просто не може довго перебувати у свт грубих вбрацй. накше кажучи, щльн шари матерального свту не злее не сприяють поширенню хвил щастя, але й затрудняють, в итог гасять подальшу течю. Тож безумовно, все, що засноване на тваринному начал в людин: погорд, жадоб, заздрост, пристраст, ужасу, для щастя непереборною перешкодою.

Якщо спробувати пригадати мит безусловного щастя, то бльшсть з нас, звичайно ж, знайде чимало таких прикладв у свому дитинств. Чому? Можливо, в дитинств у нас було менше проблем турбот, бльше бадьорост й сил? Дйсно, це так. Але, швидше за все, причина таться усього злее в метод нашого мислення. Адже будь-яку делему можна перетворити на вдмнний життвий урок винести з нього позитивний досвд, а будь-яку турботу в примне, корисне тренування для сили вол й духу.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт