Безотлагательно!!!!!Помогите написати краткий твр на тему природа псля сну

Безотлагательно!!!!!
Помогите написати краткий твр на тему природа псля сну

Задать свой вопрос
1 ответ

Наш навколишнй свт складаться з природи. Навть если ми живемо в мст, ми не зольованими вд природи. З самого дитинства нас супроводжу природа. Вона да нам необхденьке для життя.

Все в природ взамопов'язано: без рослин не виживуть траводн, без траводних не зможуть снувати хижаки. Кожна живая стота несе свою функцю. Спв птахв завжди заспокою приносить гармоню. А кумедн кошенята смшать розважають мене.

Рослини на нашй планет снують вже не одну тисячу рокв. Деяк з их пристосувалися до суворих разумов пвноч, нш можуть вижити в пустел, а трет прекрасно почувають себе у вологому клмат. Передати всю красу квтв неможливо. х пелюстки мають рзн кольори й форму. Червон троянди, бл ромашки, чорн тюльпани - будь-як з цих квтв можуть створити дивовижно гарний букет. Листян й хвойн лси насичують киснем нашу планетку. Вони як леген - очищають освжають повтря навколо себе. У лс завжди удивительно прекрасно неймоврно цкаво гуляти. А на рвнинах, вкритих запашною зеленню, завжди хочеться пройтися по ранковй рос та вдихнути свжий аромат лугових травок.Особливо помтно красоту природи весною, коли кожного року вдбуваться вдродження природи псля довгого, здавалося б вчного сну. З'являються перш паростки як мужньо пробиваються з-пд земл. На городках розцвтають рзнобарвн квти, а дерева в саду розпускаються блим цвтом з красивими квтками.

Весняна природа вплива на настрй людини. Вдродження життя, краси яке ми спостергамо пробуджу в нас почуття, жагу до життя, любов до краси. Недарма, весна це час кохання. Лтом же природа розцвта повнстю, все навколо зелен. А на полях золотом котяться пшеничн хвил.

В кожну пору року природа дивна прекрасна по свому. Для кожно людини природа рдного краю здаться найчарвншою. Але я все ж вважаю, що нема нчого милшого нж укранськ кравиди. Сидячи у весняному лс можна вдчути мелодйну псню, яку спва сама природа: дзюрчання кришталево незапятнанного струмка, мелодйне щебетання пташок та спв соловейка, який став эмблемой укрансько мови. Особливий вдтнок природа ма у рзний час доби. Особливо прекрасна природа на свтанку на заход сонця.

навть оснь та зима мають сво неповторн особливост. Благовидна, спокйна та трохи сумна жовтогаряча оснь подарку душ особливий спокй. Снгов кравиди заворожують, особливо зимовий лс. Зима також дару нам багато свят хороший настрй.

Ми мусимо обов'язково берегти природу для свох нащадкв. Вони мають повне право насолоджуватись красотою, як ми !

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт