Написати твр Олександра Глазова "Брати" поможть плз

Написати твр Олександра Глазова "Брати" поможть плз

Задать свой вопрос
1 ответ

На останньому курс Кивського Нацонального унверситету м. Т.Г.Шевченка, звичайно, я обрав тему дипломно роботи Життвий творчий шлях Павла Глазового. Це була чи не найперша спроба честно проаналзувати творчсть старйшини гумористичного цеху. Незабаром у стислому варант ця бота побачила свт на шпальтах республкансько газети Молодь Украни, викликала большой нтерес у читачв з рзних куточкв нашо держави та за кордоном. Вона й лягла в основу ц книжки.

Беручись до прац, не раз запитував для себя: А чи маю моральне право писати про Павла Глазового, його творчсть? Чи не занадто важка ноша, чи верно з етично точки зору виносити на загал маловдом неоднозначн сторнки життя большого Майстра?

З дозволу та благословення Павла Прокоповича розпочав. Доповнював документальними свдченнями далеких рокв, новими творами Павла Глазового, як вийшли з-пд його пера останнм часом, добував про нього нформацю з рзних джерел. А если бота добгала кнця, зрозумв, що просто зобов'язаний видати цю книжку й донести до всх, хто шанував, шану , нема сумнвв, шануватиме творчсть Павла Глазового.

Гадаю, псля ц книжки ще багато буде рзних видань, спогадв та мркувань щодо творчост Майстра, багато народиться друзв та учнв Павла Прокоповича. все це буде добре. Хоча б тому, що, врешт, прокинеться нтерес урядовцв та бюрократв рзного калбру, колег по перу та деяких необзнаних громадян до постат большого спадкомця Степана Руданського та Остапа Вишн.

Як вдячний учень Павла Прокоповича, людини, яка завжди ставилася до мене з батьквською теплотою, обергала вд непродуманих крокв у лтератур, з нетерпнням чекала на наш зустрч, учила й виховувала в дус нетерпимост до всяко нечист в нашому суспльств, я вдтворював у цй книз спогади з щирою синвською любов'ю, з великою шаною та гордстю за свого Вчителя.

Данил
ошибочно
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт