Люди Хелп! Поставьте где надобно знаки припинанияШпага Славка Беркути- розповдь про

Люди Хелп! Поставьте где надобно знаки припинания


Шпага Славка Беркути- розповдь про непрост стосунки друзв-однокашникв. Твр хоча був написаний й давно але в ньому проблеми як актуальн й сразу. В твор ми пзнамо себе й занурюмося читаючи цей твр.
У повст розповдаться про дружбу однокашникв- Юльком Ващуком та Славком Беркутою, як мешкають у Львов. Славко гарний друг та товариш, який може вддав свою шапку другов щоб той не застудився. Щоб товариш порадв вн навмисно програвав у шахи. Славко з звичайно родини й в отчизн була довра, ма пдтримку вд батькв, користуться повагою однокашникв,. Натомсть Юлько був з гарно родини, в нього було все, що вн хотв. Юлько ставив для себя вище за нших, став пихатим, невдячним, йому все даться легко без будь-яких зусиль. Юлько дуже любив малювати, але нхто не сприйма серйозно його захоплення. Обидва кохали Лл, й Ващук пдставляв Славка. Большим ударом для Ващука стала газетна стаття, у якй шлося про те, що його батько, написавши монографю про м100, як виявилося, украв чужу працю, скориставшись матералами старих книжек.
Коли батько Юлька хотв вигнати Славка з школи, Ващук його захищав.
Треба бути справжнм другом, таким як Славко, а навть краще. Поважати один 1-го, допомагати, поступатися, бути справжнм!

Задать свой вопрос
1 ответ

Шпага Славка Беркути- розповдь про непрост стосунки друзв-однокашникв. Твр хоча був написаний й издавна але в ньому проблеми, як актуальн й сразу. В твор ми пзнамо для себя й занурюмося читаючи цей твр.  

У повст розповдаться про дружбу однокашникв- Юльком Ващуком та Славком Беркутою, як мешкають у Львов. Славко гарний друг та товариш, який може вддав свою шапку другов щоб той не застудився. Щоб товариш порадв вн навмисно програвав у шахи. Славко з звичайно родини й в отчизн була довра, ма пдтримку вд батькв, користуться повагою однокашникв. Натомсть Юлько був з гарно родини, в нього було все, що вн хотв. Юлько ставив для себя вище за нших, став пихатим, невдячним, йому все даться просто без будь-яких зусиль. Юлько дуже любив малювати, але нхто не сприйма серйозно його захоплення. Обидва кохали Лл, й Ващук пдставляв Славка. Великим ударом для Ващука стала газетна стаття, у якй йшлося про те, що його батько, написавши монографю про мсто, як виявилося, украв чужу працю, скориставшись матералами старих книжек.

Если батько Юлька хотв вигнати Славка з школи, Ващук його захищав.  

Треба бути справжнм приятелем, таким як Славко, а навть краще. Поважати один 1-го, допомагати, поступатися, бути справжнм!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт