Будь ласка допоможть написати твр Чому потрбно вивчати ноземну мову" та

Будь ласка допоможть написати твр Чому потрбно вивчати ноземну мову" та план до нього)
1 Теза. Знання ноземно мови необхденьке.
2. Докази
По-перше...
По-приятеле...
По-трет...
3. Висновок. Отже,...
Даю 15 балв)))
Срочноо!!!!!!!

Задать свой вопрос
1 ответ

Я вважаю, що у сучасному суспльств задля творення успшно кар'ри стйкого становлення особистост, люди зобов'язан знати на розмовному рвн щонайменше три рзн мови.

По-перше, вльне володння ноземними мовами, зокрема мжнародною англйською, дозволя отримати певну привлегю у можливост найму на високооплачувану боту, тому що сразу бльшсть передових кампанй вимагають у свох робтникв знання принайн одн ноземно мови.

Прикладом цього може стати сучасна ситуаця на ринку прац : молод спецалсти , як щойно отримали диплом у вищому навчальному заклад не можуть найнятися на боту за фахом через низький рвень знань необхдно для професс ноземно мови. Так сам проблеми зумовлюють безробття людей зрлого вку , але багаторчна причина тако ситуац, напевно , у низькому рвн якост надання знань з таких предметв в учбових залогах.

По-друге, володння ноземними мовами дозволя людин подорожувати до рзних кран свту, знаходити приятелв у безлч куточах свту , вльно орнтуватися у невдомих ноземних мстах.

Прикладом, засвдчуючим цей аргумент, може стати кнострчка "Термнал" , у якй громадянин немного вропейсько крани був змушений залишатися протягом довгого часу у термнал аеропорта

,зокрема, через труднощ, викликан нерозумнням головним гером англйсько мови.

По-трет, люди вивчають рзн мови для культурного збагачення розуму, отримуючи можливсть читати класичну лтературу, дивитися фльми мовою оригналу, писати науков роботи (деяк з их зобов'язують викладати текст злее англйською), взагал , для розвитку особистост. Життя дуже коротке, тому варто постйно навчатися збагачувати розум щоб залишити псля себе внесок не прожити не дарма цей короткий промжок часу , дарований людин для земного снування.

Прикладом сторя краткого , але сповненого неоцненним спадком для сучасних майбутнх поколнь, життя письменниц Лес Укранки, яка знала цлих см мов . У сво молод роки вона пзнала усю тяжсть життя з хворобою , яка на той час мала смертельн наслдки. Незважаючи на це, Леся не покидала навчання боротьбу за сво життя , намагаючись пзнати якомога бльше стати людиною досвдченою.

Таким чином, я пдтверджую свою думку про те , що зараз люди мають займатися вивченням ноземних мов. Це допоможе народам всього свту об'днуватися розвиватися задля покращення сучасност розвитку для майбутнх поколнь.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт