ДАЮ 49 БАЛЛОВ!!!!! ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТАТвiр-опис про вулицю, на якiй я живу.

ДАЮ 49 БАЛЛОВ!!!!! ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА
Твiр-опис про вулицю, на якiй я живу. (напишiть про любу вулицю, головне щоб був твiр, сможете навiть про свою, але допоможить)

Задать свой вопрос
2 ответа

Я живу на вулиц Ковальська. На честь ц названий навть мкрорайон - Ковальський. Ця вулиця займа майже весь мкрорайон. На мой вулиц багато клумб з квтами, дерев та гарн лавиц бля кожного пд'зду. Доржка на всй вулиц викладена плиткою. Також дитячий майданчик з рзними атракцонами. На територ вулиц Ковальська знаходиться дитячий садок та стадон. Моя вулиця дуже довга, але за це вона мен й подобаться!

Мо м100 у перший ранковий денек!

Ранкове м100 було приспано легким туманцем.На вулиц тихо,жоднснько людини.Йдучи мокрими тротуарами до нашо центрально площ,можна почути , як тал крапельки снгу виграють свою весняну мелодю на залзних рамах балконв.У центр нашо площ дивовижно краси квти , що саме прокидаються вд зимового сну,а бля их великий залзний герб ,який чудово пдкреслю патротичнсть назви нашого м100! Повернувши направо та пройшовши вздовж вулиц Юност ми потрапимо на пустуючий ринок,але на вихдних тут розгортаються спраажн торгов батал.Злва виднться ветха водонапрна вежа ,наш малюсенький Бг-Бен,що колись виконував свою функцю але сразу просто просто гарна декораця мста.Пройшовши весь ринок вдкриваться прекрасний вид на Днпро яке заворожу свою красотою та роздоллям .Отдал вже визд з м100 до славнозвсного села Триплля .Наше м100 маленьке ,але будь-кого захопить свою затишнстю!

(Описував сво тому вибач якщо не пдйде)

Ульяна Лобзинева
Всё нормально, спасибо огромное
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт