Склатть текст про дитинство

Склатть текст про дитинство

Задать свой вопрос
2 ответа

Дитинство чарвний свт, де збуваються ус мр, бажання, забаганки. Люди розумють цю стину тльки в дорослому вц. Цей перод життя пролта дуже швидко, але вн найвеселший, найбезтурботнший, найцкавший. Це пора мрй, незабутнх моментв, щирост й радост. Я впевнена, кожна людина, згадуючи про сво дитинство, може сказати злее найпримнш слова.

Саме в цей перод життя почина формуватися особистсть. Теснее з дитинства слд учитися бути вихованим, охайним, культурним. У цю пору батьки повинн пояснити свому синов чи донечц реч, на котрих будуться подальше життя. Тато й мать мають виховати в дитин гарн риси характеру. Ще змалечку людина виновата жити в добр, споко, злагод, нжност, порозумнн, поваз тод й життя буде яскравшим, цкавшим.

Дитинство перод, коли майже все допустимо. Любляча мать кучу найпрекраснш ляльки для сво донечки, а тато намагаться догодити синочку з новою грашковою машиною. Незабутн моменти з дитинства не покидають людей до кнця життя. Я буду довго памятати походи отчизною в зоопарки, цирки, музе, дитяч кафе. Особливо мен сподобався мй пятий день народження. Батьки запросили у гост шута, котрий розважав мене й мох друзв. Гост подарували багато цкавих речей. Мй хрещений здйснив мою мрю. Вн подарував мен дуже гарний велик. Згодом ми з батьками похали на море. Це було незабутньо.

У цей щасливий перод життя я багато часу проводжу на подвр. З 1-го боку, я обожнювала грати з двчатками, будувати хатинки для ляльок, вигадувати одяг для Барб, а з ншого любила гуляти з хлопчиками. Я нередко бгала з ними, беручи участь в рзномантних грах. Мабуть, ус розбивали колна чи лкт, ганяючи на подвр. Особливо забавно у кожного проходила зима, адже це катання на санчатах, ковзанах, лижах. На Новий рк кожен з нетерпнням чекав Дда Холода, котрий думав над нашою поведнкою протягом року, дарував вдповдн подарунки. Дитинство незабутня пора найгарнших подарункв.

Мен дуже шкода людей, котр провели найкращий перод життя в дитячому будинку. На жаль, у их не було н матер, н батька через рзн причини. Цей заклад робить людей жорстокими, злими, бо вони не вдчувають того тепла, що да отчизна. Дитина росте, вдчуваючи для себя нкому непотрбною. Це найстрашнша рч у житт не мати батькв. У людей, що росли в дитячому будинку, нема незабутнх спогадв про проведення часу з батьками, найдорожчими людьми. Дти, котр ще змалечку не звикли до затишку, любов, спокою, на жалко, нколи не зможуть пережити т моменти, як пережили нш, маючи люблячих маму й тата.

Отже, дитинство незабутнх перод життя кожного. Це веселощ, радсть, безперервний смх, багато цкавих моментв. Саме в дитинств ми щодня вдкривамо для для себя щось нове, невдоме. Ми мамо завдячувати нашим батькам за наш щаслив ранн роки життя. Саме ц люди намагалися робити все, аби ми мали лише гарн спогади про дитинство.

Коли я був маленьким, то завжди мряв быстрше вирости. Мен здавалося, у дорослих життя набагато цкавше вони можуть пти, куди схочуть, вмють користуватися складними пристроями та керувати автомоблем, можуть сам обирати одяг та не спати псля обду А батьки тльки посмхалися та казали не поспшати, що вони вддали би багато, аби знову стати дтьми.

Сразу ми вже пдлтки, тому можемо спробувати зрозумти, що то за пора життя дитинство. Це свтлий безтурботний час, коли щохвилини вдкриваш для для себя щось нове, а поруч з тобою любляч люди, завжди готов допомогти. Мати вчить читати по книгах з великими картинками, тато намагаться пояснити, що й як працю. Ддусь з бабусею завжди рад нашим взитам. Вони ще молод й енергйн. Бабуся готу смакоту як на хату гостей та сподваться, що все це з'м я один. Ддусь проводить екскурс по саду, який здавався мен величезним.

Перший домашнй улюбленець кт Мурзик. Перш друз сусдськ дти, хлопц й двчата рзного вку. Перш сварки та розумння, що люди бувають рзн, дехто легко може образити.

Дитинство наклада вдбиток на все життя людини, бо саме в цей перод формуються основн риси нраву та свтобачення, здбност та таланти. Я знаю деклька пдлткв з нещасливих смей, так м дос важко сплкуватися з ншими та досягати успхв у навчанн.

Я вдячний свом батькам за те, що мо дитинство було щасливим. Я не був розпещеною дитиною, проте мав усе необхдне, а головне хню турботу та увагу. Я б хотв, щоб тепл почуття, як викликають дитяч спогади, допомагали нам долати труднощ дорослого життя.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт