Есе на тему краще размышляй, а потм говори

Есе на тему краще думай, а потм говори

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Слова не матеральн, але поранити ними можна людину болючше нж сокирою. Тому що слова проникають в нашу душу, вд того, яку енергетику вони носять залежить душевний стан спврозмовника. Деколи бувають так слова, як людина сказать не обдумавши, з опалу, але потм шкоду про них, так як з-за их псуються стосунки з часом навть дуже близькими людьми. Ось тому потрбно говорити тльки псля того, як зважиш вс за проти.

У твор так само можна навести приклад помркувати про те, чи правильно людина вчинив чи н, висловити свою думку. Ще можна доповнити свй твр вдомим фразами цитатами:

Деяк люди кажуть порожнм словами, тобто говорять, а не роблять. Тому перш нж сказати, задумайся, ти стримаш сво слово, зробиш ти вс сво обцянки?

Не буду повторюватися, але кратко скажу, що завжди треба думати обовязково перед тим, як хочеш щось сказати образливе, погане для оточуючих для тебя людей.

За базу твори можна взяти сторю з власного життвого досвду, адже напевно у кожного в житт бували ситуац, если про поспшно сказаному доводилося сильно шкодувати. Почати твр можна з вступу про те, як ви особисто розумте значення цього виразу змнювався його сенс для вас з плином часу. Потм викладть ситуацю, з якою стикнулись. Закнчите висновком, до якого прийшли. Опишть це як урок з життя, який ви неодмнно запамятате.

Я б в якост епграфа брала фразу язик мй-ворог мойQuot;, яка дуже добре пдкреслю запропоновану тему. Адже не дарма в прислвях приказках у багатьох народв велике значення надаться мовчання, яке порвнюють з золотом, з чеснотою, а базка в кращому випадку може претендувати на титул знахдки для шпигуна. Если людина говорить те, що йому прибывать у голову не замислюючись про те, що про це подума спврозмовник як це вигляда в його очах, большой ризик сказати якусь дурницю, навть серйозно посваритися з людиною. Необережно кинуто фрази можна образити, скривдити людину особливо обережно треба говорити з представниками ншо культури, ноземцями. Перш нж висловити якусь думку слд спершу подумки запитати для себя, а чи так вона важлива розумна, тому нередко бува, що подумавши людина сама вдмовляться вд початкового намру. Але якщо слово сказано, якщо воно вилетло, то його дйсно вже не повернеш не впймаш, як горобця. кожен напевно потрапляв у ситуацю, коли псля необережно сказаного хочеться затиснути соб долонею рот, але вже пзно.

У свому твор-мркуванн можна написати про те, що не варто кидати слова на втер. За базу твори сможете взяти прислвя Quot;Слово не горобець, вилетить не поймаешьQuot;. Можна наговорити образливих слв, а потм про це пожалкувати. Саме тому необхдно вчитися думати, а потм говорити.

У твор це мова повинна пти про те, як важливо бути людиною слова.

Ви повинн бути максимально вдповдати за сво слова. Говорити правду перш за все. Не ображати своми словами. Треба бути очень дипломатичним. Саме так питання варто пдняти у свому твор.

Ця бота буде ставитися до розряду творв-мркувань, если малий сам повинен буде дати оцнку тому чи ншому свому (йди чужого) поведнки, проаналзувати його наслдки.

Основна думка твору: правда це добре, однак, нод вона може не тльки боляче поранити, але й образити людину, тому при безпосередньому сплкуванн необхдно пдбирати слова таким чином, щоб донести свою думку, не зачепивши при цьому нчих особистих почуттв. Укранська мова дуже багата завжди можна знайти слова, зрозумл опоненту, але не бють по його самолюбству. Навть в гарячй суперечц необхдно вибирати вирази, н в якому раз не переходячи на особистост. Отдал можна навести деяк приклади з життя, розповсти, як пошкодували про сво необдуман слова, або про чужих, як здалися образливими, Quot;помоглиQuot; зпсувати стосунки з людиною. Навчившись вести далог, стежити за свою мовою, можна стати справжнм дипломатом це цнна яксть буде вельми корисним у житт.

Ще можна зупинитися на тем Quot;кидати слова на ветерQuot; перш нж щось обцяти, потрбно бути абсолютно впевненим у тому, що зможеш це виконати. Один раз споткнувшись, можна зпсувати свою репутацю як людину, яка вдповда за сво слова, уславитися балаболом.

Висновок: слово не горобець, вилетить не впймаш завжди згадумо цю мудру росйське прислвя, если хочеться випалити перше, що приходить в голову можливо, ця перша думка найврншою, але е необхдно обмркувати, перш нж вимовляти вголос.

Изъяснение:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт