кого можна назвати патротом рдно земл?(твр на дв сторнки)

Кого можна назвати патротом рдно земл?(твр на дв сторнки)

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:Твр на тему "Кого можна назвати патротом рдно земл"

Патротизм це любов до сво Батьквщини. В Укран люди, що заслуговують поваги, що багато зробили для держави, але й т, котр вмють лише ганьбити крану. Я вважаю, що справжнй патрот той, у кого дйсно серце болить за рдний край. Це та людина, яка суму за свою Батьквщиною навть тод, если знаходиться в кращй кран, анж рдна.

По-перше, няка держава не зможе замнити Батьквщину. Якщо людина дйсно обожать свою крану, то й буде дуже важко покидати рдний край. Уся природа, кравиди, мсця Батьквщини найрднше й найпрекраснше, що може бути!

Не можу не згадати психологчну новелу Василя Семеновича Стефаника Камнний хрест. Создатель зображу емграцю за океан галицького селянства на меж девятнадцятого й двадцятого столття, а саме прощання хлбороба вана Ддуха з сусдами у звязку з виздом до Канади. Василь Стефаник показу невимовну днсть селянина з рдним крам. Усе життя ван Ддух працював на свому невеличкому пщаному пагорб. У свй клаптик земл чоловк уклав багато здоровя та сил. Тягостна праця згнула вана, наче той пагорб. Усе сво життя цей чоловк поклав на землю. Два роки отчизна вмовляла його покинути Украну та емгрувати до Канади. ось нарешт ван погодився на вмовляння дружини та синв. Вони вджджають на чужину. ван дуже тяжко пережива емграцю. Сусди не хотли вдпускати Ддуха: Цла хата заридала, як би хмара плачу, що нависла над селом, пдрвалася. Слд згадати спв вана, а також скажений танець з дружиною. То був порив усх емоцй та переживань головного героя. ван просив односельчан зберегти камнний хрест та окропити його свяченою водою. Ддух образ нескнченно туги за рдною землею. Чоловка не приваблювало чудове закордонне життя, улаштовувало все те, що вн мав на свой Батьквщин.

По-друге, патротом держави може називатися та людина, котра готова пти на будь-як жертви заради щасливого майбутнього сво Батьквщини. Не можна ховатися, ткати, здаватися перед труднощами. Потрбно допомагати сво кран.

Яскравим прикладом можуть слугувати сучасн под в Укран. У держав точиться вйна, вдбулася анекся Криму. Я особисто дуже поважаю тих чоловкв, що сразу мужньо, вдважно, смливо, очень захищають кордони нашо крани. Ц люди залишили свох батькв, дтей, друзв, боту й похали в зону АТО заради майбутнього Украни. На жаль, багато боецв повертаться додому в трун. Матер залишаються без синв, дти без батькв. Ц чоловки назавжди зостануться героями для нашого суспльства. Вони герочно захищали укранський народ.

Отже, ми переконалися, що та людина гдна називатися патротом Украни, котра дйсно щиру любить нашу державу, вдда за не життя. Не можна покидати рдний край, адже здесь наш близьк й рдн люди, мсця, з якими повязано чимало спогадв. Цнуймо нашу Батьквщину!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт