Твр-роздум на тему:"Що об039;дну сучасних укранських геров з героями фольклору?"

Твр-роздум на тему:"Що об'дну сучасних укранських геров з героями фольклору?"

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Изъясненье:

Фольклор укранського народу дуже цнним кладом. Вн формувався на протяз багатьох столть обдну часи Кивсько Рус з сьогоденням. Долаючи рзн перешкоди на свому шляху фольклор видозмнювався набував рзних жанрових втлень. Занурившись у сторю ми можемо знайти славетн думи, як звеличували переможцв; повчання, що не втратили актуальност до сьогодня; легенди, балади, казки багато чого ншого.

Фольклор втлю велику цннсть ще тому, що найкращ твори больших поетв взят з скарбниц творчост народу, незмрно глибоко, рзномантно, чисто разумно. На основ фольклорних творв на укранських землях формувалися розросталися театри, псенн твори навть художне мистецтво.

Сво ставлення до фольклору у свох роздумах втлив большой флософ Григорй Сковорода, пд час навчання вн радив учням обовязково вивчати засну народну творчсть, яка найповнше зберга скарби народно мудрост. Вн наголошував на тому, що лише та людина ма право на пошану, що не забува славетного походження свого може почерпнути для себе всю розматсть думок народного мистецтва, зрошеного кровю слзьми укранського народу.

Я вважаю, що людина знаюча свою сторю фольклор заслугову називатися справжнм патротом. що саме велике багатство знаходиться не в самомй уснй народнй творчост, а в тому що ця творчсть зворушила у серц .

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт