Чому я хотла би стати известенстю ?

Чому я хотла би стати знаменитстю ?

Задать свой вопрос
1 ответ

Замсть снданку стрчка новин у Facebook, замсть розмов за обднм столом фото в Instagram. до реч, обд туди ж. Як то кажуть: не сфоткав не зв. За останн 10 рокв наше життя круто змнилося. сьогодн, напевно, вже у кожного своя сторнка в соцальних мережах. не одна: тих нин багато. Навть жарти на кшталт зайшов на пять хвилин, а вийшов о четвертй ранку стали бородатими.

Кажуть, залежнсть вд соцальних мереж не слабкше, нж у курця вд сигарет. У Штатах навть выдумали спецальний термн Facebook addiction disorder, що перекладаться приблизно так: розлад Facebook-залежност. Втм, у кого як: замсть Facebook може бути будь-яка нша соцальна мережа.

Завдяки нтернету та соцмережам ми практично миттво отримумо нформацю. багато. Дуже багато. здорово, що ми живемо у такий дивний час, если можемо постйно бути на звязку та дзнаватися про життя друзв близьких з х поств у соцальних мережах. Але усе ма зворотний бк. Це теж обговоримо.

Сьогодн розбирамося у тому, як ми перетворюмо сво життя на велику рекламну кампаню в соцмережах, та чому нема сенсу мряти про бездоганне тло (а чи дйсно воно таке?), як у, наприклад, т з Беверл-Хлз, або про машину на кшталт тачки однокласника, якою вн любить похвалитися на свой сторнц. Подивимося, як соцальн мереж впливають на суспльство й кожного з нас окремо, що вони можуть дати, а що забрати. Ну як ними користуватися, щоб витягти для себе максимум корист: усе ж таки без их у XXI столтт, погодьтеся, зовсм няк.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт