Я издавна мряв про собаку. У мого друга Павлка була собака-ввчарка

Я издавна мряв про собаку. У мого друга Павлка була собака-ввчарка Дк, у однокашника Мш був дог по кличц Тедд. Навть у сусдсько двчинки Маш була болонка Ляля.
Одного разу я прокидаюся дуже рано. У мой кмнат хто-то посвистував скиглив. Я вдкрив оч й побачив в кутку кмнати, на пдстилц, справжнього живого цуценя колл. Я не поврив свом очам. Але тут вдкрилася двер, в кмнату зайшли тато з мамою. Вони произнесли, що це подарунок до денька народження.
Я дуже зрадв, схопився з лжка схопив цуценя на руки. Щеня мен дуже сподобався: рыженький, толстенький, незграбний, з довгою витягнуто мордочкою. Я издавна придумав кличку свого цуценят тому вдразу назвав його Джим. Папа тут же смшно важливо сказав: Дай, Джим, на щастя лапу мен. Я поставив цуценя на пдлогу. А вн раптом зробив калюжу. Мать спохмурнла. Але я швидко побг за ганчркою сказав, що буду доглядати за собакою сам.
Вдень до мене прийшли в гост Маша Павлк з Мшейку. Я з гордстю показував м свого Джима.
Я несли не забуду цього дня. Денек, если моя мря здйснилася.

Твоя оцнка:

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

7 з 10. По змсту непогано, але достатня кльксть помилок.

Разъясненье:

Краще вдредагувати деяк речення,як, наприклад, "1-го разу я прокидаюся дуже рано" на "У цей день я прокинувся ранше звичайного"; "Я дуже зрадв, схопився з лжка схопив цуценя на руки" (тавтологя) на "Я дуже зрадв, встав з лжка пригорнув цуценя до для себя"; "Щеня мен дуже сподобався: рыженький, толстенький, незграбний, з довгою витягнуто мордочкою." (слова росйською) "Щеня мен дуже сподобалось: руде, повнувате, незграбне, з довгою витянутою мордочкою."; "Я поставив цуценя на пдлогу. А вн раптом зробив калюжу." (краще об'днати в одне речення) "Я поставив цуценя на пдлогу, а воно раптом зробило калюжу."; "Вдень до мене прийшли в гост Маша Павлк з Мшею." (порушена милозвучнсть) "Удень до мене прийшли в гост Маша Павлк з Мшею.".

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт