Напишите Эссе на тему Цна недбалост желанно на украинском ( можно

Напишите Эссе на тему Цна недбалост желанно на украинском ( можно на русском)

Задать свой вопрос
1 ответ

Вдповдь:

На злам столть ми нередко ставимо питання, що було головним у минулому вц. Здаться, вдповдей було досить. все ж ризикнемо

сказати, що це розумння наслдкв НТР, про яку було сказано так багато гучних слв. Справд, НТР багато змнила в людськй цивлзац. Це дало пдстави декому навть ототожнювати з духовнстю суспльства. Переваг справд багато дав нам технчний прогрес, ми ними користумося залюбки, але ж треба, як-то кажуть, мру знати. Ми повинн дбати про природу, про навколишн середовище, щоб, образно кажучи, розклавши райдугу на спектри, не втратити само райдуги.

Науково-технчна революця так стрмко уврвалася в наше життя, що до деяких вдкриттв ми виявилися зовсм не пдготовленими. Наприклад, до розщеплення атомного ядра. Науков вдкриття та х втлення у конкретн об'кти народного господарства висвтлили нерозривний зв'язок морал науково-технчного прогресу. Людство сплатило страшну цну не тльки за недбалсть у ставленн до природи, але й за аморальнсть ставлення до людей, до свого обов'язку один перед одним. Ужас за кар'ру, ще яксь прагматичн мркування затулили очевидне безглуздя того, що робилося. Натворили рукотворних морв, пд якими поховали не злее золотоносн чорноземи, а й те, чому нема цни могили предкв, вковчн гнзда сво, сторичну пам'ять. Ужас за кар'ру штовхнув учених замислити неприродний поворот рк Сибру, перекидання критично забруднених вод Дунаю в Днпро, вн призвв до Чорнобиля, до проектв АЕС у Криму, в Чигирин, промислового вузла в Канев, бля священно Тарасово пылай. Той же механзм, либонь, водив рукою мсцевих урядовцв, як давали дозвл на спорудження в густонаселених краях небезпечних для життя об'ктв. Виявляться, виршення заморочек еколог починати слд з морал кожного з нас. Сьогодн ми розуммо, що вдповдальнсть за стан еколог лежить на кожному з нас. Бо крм вдповдальност високо влади, сну неувязка морал по вдношенню кожного до навколишнього свту. Хба може влада встежити за кожним деревом струмочком, за поведнкою людини. Навряд чи навть система штрафв допоможе. Адже головне внутршнй закон порядност, закон дбайливого ставлення до природи, один до одного. Природа вже багато страждала вд людського недбальства. Чи ж буде колись на Земл королевство гармон людини природи? Сьогодн це залежить вд кожного з нас.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт