пояснть як ви розумте прслв не одяг украшать людину а

Пояснть як ви розумте прслв не одяг украшать людину а справи

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Не одяг прикраша людину чумо ми, т ж мит десь у глибин душ виника бажання заперечити. Хто з нас не хоче виглядати привабливо, мати гарний модний одяг, взуття, ремнець, сумку? На кого ми в першу чергу звернемо увагу в натовп? Звичайно, на людину, гарно одягнену, з привабливою зовншнстю, популярною зачскою. Вд не наче в благополуччям, упевненстю, матеральною забезпеченстю. У нашй голов миттво нби вибудовуться логчний ланцюжок: з вигляду в людини грош, отже, вона ма гарну освту та виховання. Виника бажання познайомитися з нею, бо сплкування обця бути примним. Можливо, але чомусь згадуться випадок, повязаний з мям 1-го з кумирв естради. Вн, привабливий, талановитий, вдомий, дозволив соб у присутност нших людей образити жнку, ще й ударити . Пзнше у прес зявилися коментар, що це був спецально спланований рекламний хд. Але чи може насправд вихована людина порушити моральн норми навть заради пару?

На жаль, так приклади не поодинок. Пригадуться випадок, який трапився на тролейбуснй зупинц. Люди стоять в очкуванн транспорту. По дороз мчить дорогий автомобль. В одну мить водй здйсню маневр, колесо потрапля у вибону, заповнену брудною водою. Справжнй фонтан облива пасажирв з нг до голови. Подбн стор можна розповдати довго. х геро ганьблять для себя дискредитують ншу людину. Вд их 100 прикро на душ. Тому хочеться говорити про щирих, щедрих на душевне тепло людей. А таких чимало. Вони, стыдливо одягнен, привертають увагу оточення своми добрими справами. Майже щодня на шляху до Школи я бачу стареньку бабусю, яка году голубв. Здаться, це дрбниця. Але якщо замислитися над тим, яку мзерну пенсю вона отриму, то розумш, що це благородний учинок людини. А ще пригадую випадок; про який я дзналася з телевзйно передач. Чоловк дружина, як працюють дврниками, знайшли пакунок з большою сумою грошей та документами. Вони вдразу ж повдомили у млцю повернули грош щасливим господарям.

Давн греки стверджували, що гарною людиною та, у якй гармонйно поднан зовншня искренна красота. Сьогодення намагаться заперечити цю стину. Здаться, що душевна зовншня красота несумсн реч. Але я размышляю, що все залежить вд нас. Якщо ми будемо памятати, що не одяг прикраша людину, а добр справи, робитимемо добросердечно, то некрасивих людей взагал не залишиться. Отож поспшаймо робити добросердечно!

Разъясненье:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт