ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!!ТВР-РОЗДУМ НА ТЕМУ ЯК НЕ ПОМИЛИТИСЯ У ВИБОР ДРУГАПотрбна

ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!!
ТВР-РОЗДУМ НА ТЕМУ ЯК НЕ ПОМИЛИТИСЯ У ВИБОР ДРУГА

Потрбна теза, два довода, приклад з лтератури ( Хба ревуть воли...), приклад з життя (необов'язково), висновок

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Йдучи по довгй життвй дороз, ми кожен день зустрчамо нових, незнайомих нам людей: дехто з них ста нашими друзями, хтось недругами, а нш просто залишаються не помченими, так не зумвши схилити чашу терезв нашо доври на той, чи нший бк. Але як нколи не помилятися при вибор категор для того, чи ншого незнайомця?

З одного боку, до цього процесу потрбно пдходити вкрай серйозно, адже людина, що спершу здалася нам дуже любязною та привтною, може стати большою, а нод й фатальною помилкою.

Яскравим прикладом з укрансько лтератури щодо наведеного доводу образ Чпки Варениченка в роман Панаса Мирного Хба ревуть воли, як ясла повн? Цей твр влучно проелюстрував: як деклька невдалих знайомств можуть перетворити досить успшного селянина у звичайнснького безхатька. Одного разу Чпка, сидячи в бар, виршив потоваришувати з деклькома хлопцями: Матнею, Лушнею та Пацюком. Спершу його все влаштовувало, але через деякий час ц пропащ друз почали пдштовхувати головного героя на рзномантн злочини: грабжи, засади та, навть, вбивста. Врешт-решт, так протиправн д Чпки привели його до буцигарн, а помилка у вибор товаришв стала фатальною.

З ншого боку, будь-яке невдале знайомство це, у першу чергу, досвд, який, якщо вчасно зупинитися, можна буде застосувати в подальшому житт.

Яскравим прикладом з життя премр-мнстр Сингапуру Л Куан Ю. На початку сво карри високопосадовець мав кучу олгархв та корупцонерв у свому близькому оточенн. Вн розумв, що отдал так продовжуватися не може, тому за деклька днв зумв посадити усх непорядних особистостей з свого оточення. Л Куан Ю завжди казав: Почнть з того, що посадть трьох свох друзв. Ви точно знате за що, вони знають за що. Якби Л Куан Ю не помилився з вибором друзв, певно, що свт нколи б не почув цю цитату.

Отже, не помилятися у вибор друзв неможливо. Та головне навчитися робити правильн висновки з кожно сво невдач, бути виваженим та обачним. В такому раз надйн товариш будуть самовльно зявлятися в нашому житт.

Объяснение:

Игорь Трутенко
Спасибо огромное!!!!!!!!!!!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт