Тввр на тему безпечне сплкування в соцмережах 9 класlклас

Тввр на тему безпечне сплкування в соцмережах 9 класlклас

Задать свой вопрос
1 ответ

З постйним доступом до нтернету сплкування через Мережу стало частиною життя багатьох людей. Саме незвичайне, що таке сплкування ма незаперечн переваги в порвнянн з сплкуванням, наприклад, по телефону.

Окрм сплкування, соцальн мереж стали потужним нструментом для швидкого отримання рзного роду нформац.

Важливим те, що нтернет сприя розвитку особистост включення у процес сплкування навть тод, если в реальному житт людина може мати певн барри для сплкування.


Тому для набуття нових знайомих, пдтримки розвитку вдносин в офлайн, нтернет пдходить якнайкраще. Правда, певна безкарнсть сплкування в Мереж породжу часом проблеми. З деякими неадекватними спврозмовниками трапляться поскандалити або прочитати на свою адресу образи, хоча, сразу вже сну можливсть блокування таких небажаних спврозмовникв, способом занесення у чорний перечень.

Також варто чтко вказувати мету сплкування в мережевй анкет. Щоб випадков знайомства з неадекватними людьми траплялися якомога рдше. Ну звичайно, перш, нж починати сплкування, краще ознайомитися з анкетою спврозмовника. Багато чого прояснються.

Крм величезного, безумовно положительного, ефекту сплкування в нтернет, спецалсти видляють так тривожн тенденц:

надмрне захоплення вртуальним простором призводить до вдриву вд реального життя та зменшення життвого досвду;

молод люди мають удобно безконтрольний доступ до величезно клькост матералв, що мають антигромадський, антигуманний порнографчний нрав;

деяк люди, що не мають стйко вол, стають нтернет-залежними. Внаслдок цього формуться новий тип особистост з техногенним мисленням, який сплкування з людьми замню сплкуванням з компьютерютером.

Саме тому нтернет нод порвнюють з морем, в якому можна втопитися, тобто захопитися тим, що тоб запропонували. Тльки сильна особистсть, сплкуючись у Всесвтнй павутин, користуючись потрбною нформацю, зроста в особистсному план.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт