Скласти ЕСЕ У чому поляга життвий успх? 3 абзаца

Скласти ЕСЕ У чому поляга життвий успх? 3 абзаца

Задать свой вопрос
1 ответ

Мй ддусь ван сидить на чол большого овального столу у просторй зал свого будинку. За цим столом щороку збираться його велика отчизна на смейн урочистост. Дти, онуки, правнуки Вс ми вважамо за велику честь знаходитися в цьому дом за одним столом. Сьогодн дду виповнилося 85 рокв. Вн гарний: високий, ставний, з безусловно сивою, але пишною шевелюрою, яскравими синми очима. Одягнений у модний джемпер та дорог джинси, замсть краватки на ньому елегантна шийна хусточка, яка нада йому трохи легковажного, богемного вигляду.

Мй дд успшна людина. Все, що вн ма, заробив своми власними зусиллями, без участ очень волохато руки. Вн народився у глухому дальнему сел, де не було н електрики, н радо, н навть книжок   взагал нчого. Батько загинув на вйн, коли хлопчиков  виповнилося шсть рокв, залишивши сиротами чотирьох дтей. Напевно, зайве буде розповдати, як важко йому прийшлося у житт.

Та була в нього одна риса, яка й стала запорукою його життвого успху: наполегливсть у досягненн сво мр. А мряв тльки про одне вивчитись. З свого Всевышним забутого села помандрував вн до далековато незнайомо Москви. там якимось чудом вступив до нституту. Вчитися було страшенно важко. Але здолав науку. А потм почав працювати за фахом. Чесно працював. Вн каже, що це й виявилося найскладншим бути завжди чесним послдовним, несли не ставати на хибний шлях, приймати правильн ршення, не шкодувати для себя, вддаватися обранй справ. Ось тод й почав приходити успх.

Отже, якщо спитати мого дда, в чому вн поляга, той життвий успх, вн вам скаже: працюй не шукай легких шляхв. Все дуже просто.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт