твр про навчання у школ

Твр про навчання у школ

Задать свой вопрос
2 ответа


Твр на тему Навщо потрбно вчитися? (твр-роздум)

Це питання водночас дуже легке, дуже важке. Нбито зрозумло всм: учитися потрбно, щоб багато знати, вмти, одержати професю, стати ким хочеш, а потм добре працювати, багато заробляти, допомагати батькам, завести отчизну тощо. 



Насправд все це не вдповд. Звичайно, якщо зовсм не вмш читати, рахувати писати, жити майже неможливо. Це теж усм зрозумло. Але от як учитися? Скльки вчитися? Чому вчитися? Це питання непрост. на кожне з их можна вдповсти по-рзному, написати чимало. 



Я мыслю, якщо сказати кратко, учитися потрбно для того, щоб стати необхдним багатьом. Адже з розумною, тобто з грамотною по-справжньому людиною, ус хочуть сплкуватися, дружити, проводити цкаво час. А я вважаю, що це щастя, коли поруч з тобою люди з рзними нравами й звичками, рзним життвим досвдом умнням. 



кому цкавий дурень, обмежений, темна, безглузда недолюдина? навщо такому дане дине коротке життя? Не вчитися це означа не жити. 

Мй день у школ починаться о восьмй годин. Я приходжу дещо ранше тому маю змогу трохи посплкуватися з друзями. Ми обговорюмо останн шкльн й домашн новини. Незабаром луна дзвнок, ми поспшамо до класу. 

Наш вчител дуже мудр люди. Вд них ми дзнамося всього того, що буде нам потрбно в житт. У залежност вд предмету ми розгортамо пдручники, географчн карти, зошити слухамо дуже уважно. нколи ми навть забувамо про перерву, так нам цкаво. 

На перерв я захоплено розповдаю свом друзям про новини спорту, адже я затятий уболвальник. Луна наступний дзвнок, ми знову заповнюмо наш свтл й затишн класи. Частше в нас бува п'ять або шсть урокв. 

Шкльних днв у житт учня дуже багато. Декому може здатися, що вони идентичен один на один. Але це зовсм не так. Кожний денек у школ збагачу мене новими знаннями й враженнями. Я желаю, щоб усе мо шкльне життя було таким само цкавим щасливим. 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт