Наша матуся найкраща господиня. Вона трима наш дм у бездоганному

Наша матуся найкраща господиня. Вона трима наш дм у бездоганному порядку й дуже вкусно готу. Ми з сестрою нколи й допомагамо, але керу процесом приготування завжди мати. Але якось ми виршили здивувати нашу неньку й приготувати власноруч фрмову страву млинц з сиром.

Напередодн ми спостерегли, як швидко й вправно готу мати. Тож ми були впевнен, що це не така вже й важка наука. На практиц все виявилося накше.

Просявши борошно, ми взялися замшувати т100. Передовсм ми ретельно просяли борошно та уважно перечитали рецепт. Згдно з ним треба було перемшати борошно з ячним блком, кефром та цукром. Яка тонка, виявляться, бота вдмрювання точно ваги нгреднтв! Нам весь час доводилося додавати то кефру, то борошна для необхдно консистенц. Але ж у матер цей етап займав, мабуть, клька хвилин.

Врешт-решт нам вдалося пдготувати т100 ми почали випкання. Невеличкими порцями ми наливали т100 на пательню, яку ми попередньо змастили олю. Щоб тонко й рвномрно розлити рдину на пательню млинцв, що й соромно подавати. Але трохи набивши руку, ми випекли височенну гору млинчикв.

Найлегше залишилося на останок. Ми пдсолодили сир та загорнули його у млинц. Подавали ми х на святковй тарел з медом та варенням. Мати була в захват вд нашо витвки. Але вона й дос не зна, скльки ячок ми розбили марно, яких зусиль нам коштувало прибрати кухню псля наших кулнарних експериментв!

Де тут деприслвников звороти

Задать свой вопрос
1 ответ
1)Просявши борошно;
2)але трохи набивши руку.
Данил Куволь
Спасибо
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт