ДУЖЕ Безотлагательно!!!!! ДАЮ 30 БАЛВ!!!що 100ть на шляху втрати людиною искренно

ДУЖЕ Безотлагательно!!!!! ДАЮ 30 БАЛВ!!!
що 100ть на шляху втрати людиною искренно гармон та як повернути?

Задать свой вопрос
1 ответ

Людина завжди шука шляхв жити в гармон з навколишнм свтом, але й не завжди це вдаться. Чому ж нколи так складно знайти спльну мову з оточуючими як вдновити злагоду душ? Мабуть, найточнше на це запитання змогли б вдповсти психологи, але в нашому житт й так забагато буденност, то чому б не пошукати вдповд на це запитання в лтератур?


Укранська лтература, на мою думку, да чудову можливсть розглянути психологю особистост з погляду творчо людини, наблизитись до свтобачення людей, як по-особливому бачать наш свт. Серед укранських поетв, як виокремлювали у свох поезях делему втрати людиною искренно гармон та методв повернення, Павло Тичина, вген Плужник, Максим Рильський. Лричн геро хнх творв у пошуках власного я, у спробах виокремити цю невловиму субстанцю, намагаються знайти гармоню.


У свому врш Молюсь врю Максим Рильський захоплються неймоврною красотою навколишнього свту. Лричний герой знаходить те, що захоплю його душу, але водночас подарку йому спокй. Врш починаться словами: Молюсь врю... Мольба ж ма сакральне значення, вруюч люди вважають, що особливий порядок слв у нй може встановити звязок з Всевышним. Врять, що молячись, людина знаходить умиротворення, заспокою свою душу. Я вважаю, що таким чином лричний герой знайшов гармоню душ з зовншнм свтом: висловлюючи сво думки, виговорюючись, вн вдмежувався вд буденних заморочек звертав увагу на чарвний свт навколо нього, таким чином повернувши спокй гармоню у сво життя.


У творчост Павла Тичини чимало поезй, як вражають свою проникливстю, чуттвстю, музикальнстю. Читаючи його врш, вдкриваш для для себя свтогляд непересчно особистост, який вража: поет спирався на флософю серця Сковороди: кордоцентризм, духовне багатство душ космчний вимр, трактування людини як божественно одухотворено природи, пантезм, втастичну концепцю життя. Особливо помтно це в його збрц вршв Сонячн кларнети, де кожен врш гмн життю, пошуки й вднаходження гармон. Зокрема, його поезя Подивилась светло заспвали скрипки точно опису стан людини, если вона втрача гармоню не тльки з навколишнм свтом, але внутршнй свт зазна дисгармон. Що ж потрбно людин, если душа в чорному акорд? Здаться, вдповдь явна: йому потрбн т сонячн оч поряд, щоб променями-вями згрвали його душу.


вген Плужник присвятив цлу збрку вршв гармон Всесвту Рвновага. Кожен врш хвала крас навколишнього свту. Надзвичайно прониклива його поезя Нч а човен, як србний птах. Создатель нби заклика читача не шукати чогось надзвичайного далековато, усе прекрасне навколо нас, варто тльки звернути на це увагу. Якщо ми будемо роззиратися, не летти десь у шаленому ритм, то зможемо вднайти той спокй ту гармоню: не лети мй ненадйний човен.


Завжди важливо жити в гармон з Всесвтом, знаходити спльну мову з оточуючими. Для цього потрбно знайти те, що зможе заспокоювати душу, пдтримувати життвий тонус приносити задоволення.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт