вдгук про будь-який вид мистецтва написати

Вдгук про будь-який вид мистецтва написати

Задать свой вопрос
1 ответ
Переглядаючи альбом репродукцй вдомого майстра книжково люстрац,  заслуженого дяча  мистецтв Анатоля Базилевича, ми захоплюмось сворднстю, багатограннстю таланту, широтою творчого дапазону живописца. В його доробку знаходимо люстрац до творв . Котляревського, Г. Квтки-Основ'яненка, Т. Шевченка, М. Гоголя, Марка Вовчка, Я. Гашека, М. Шолохова та нших.Визначальна риса самобутньо мистецько особистост -риродне почуття, гумору. Саме у цьому виявляться органчна близьксть живописца до фольклору, який оживлять мистецтво не злее образами, а й художнми прийомами.У мому житт мистецтво займа важливе мсце. Воно особливою формою суспльно свдомост, яка да уявлення про художньо-образне життя суспльства, зокрема людини. Образотворчим мистецтвом я захоплювався з раннього дитинства, навть встиг навчатися в художнй школ. На мою думку, я просто не маю права не згадати про найзагадковший його свтовий шедевр.

Леонардо да Внч один з найвидатнших дячв талйського Вдродження. Вн непорушно врив у силу людського розуму. Мистецтво для нього було засобом пзнання природи законв краси. Саме цей чоловк мж 1503 1505 рр. написав Джоконду. Це найбльш вдома картина у всй стор живопису.

Дос не зясовано, кого насправд зображено на картин. Це жнка вком вд двадцяти 7 до тридцяти двох рокв. Вона поважно сидить в крсл ласкаво усмхаться. Глянеш вперше в глазах безмежне щастя, глянеш вдруге глибокий смуток.

Максим Сабилев
Джоконда стала сенсацю ХХ столття. Нажаль, я не мав змоги побачити цей шедевр на власн оч, злее мг оцнити репродукц. Хоча навть вони дали мен можливсть зрозумти, що портрет Мони Лзи це сповдь живописца у фарбах. Я гадаю, що це вчний твр, ним будуть захоплюватися ще багато майбутнх поколнь.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт