Розповдь про театр.

Розповдь про театр.

Задать свой вопрос
2 ответа
27 березня вдзначаться Всесвтнй День театру.

Що таке театр? Вдповдно до словника Ожегова Шведова, театр це мистецтво представлення драматичних творв на сцен.

А ще театр це свято, це фантастичний свт, де багато удивительного. У театр актори музиканти, автори режисери, декорац та костюми. цла армя людей, що забезпечують безперебйну роботу театрального королевства.

Але про все це навть не замислюшся, коли дивишся на сцену, де вдбуваться дйство, захоплююче для тебя. Ти потрапляш в нший свт, який сну здесь зараз на цй сценчному майданчику, спвчуваш спвпереживаш героям, смшся плачеш.

Слово театр у переклад з грецько означа видовище. Театр зародився в Стародавнй Грец колисц вропейсько культури. Спочатку це були шутовские уявлення, що влаштовуються на свято. З часом парт солств стали вдтворювати рзн мфологчн сюжети, солсти перетворились на акторв попутно создательв сцени.

Театр театр зараз займа вагоме мсце в етичному та естетичному вихованн людини будь-якого вку.

У дн сумнвв, у дн тяжких роздумв (та й просто так, без приводу) сходть в театр. Серед срих буднв подаруйте соб свято. Там завжди софти, сцена, там завжди свтло. Там гра, на яку можна подивитися з сторони. Що наше життя? Гра!

Вдвдавши театр, людина пднматься на нову, бльш високу енергетичну щабель 100 краще. До певного часу. До нового походу в театр.
У театр, зазвичай, тексти, як можна читати, актори не вчать напам'ять, а просто читають з аркуша. Не запам'ятав, який це був спектакль, але сущность у тому, що у ход на сцену вбга гонець та переда королю листа з словами: 
- Ваша Величносте, Для вас лист! 
Повелитель розгорта свиток , ... О, жах, там нема тексту (колеги пожартували). Але вн був досвдченим актором , повертаючи свиток гнцев, каже: 
- Читай, гонець! 
Актор, виконуючий роль гнця, теж був не ликом шитий, поверта листа королю: 
- Не грамотний, Ваше Величносте!                                         
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт