Есе на тему "Гармоня людини природи як велика духовна цннсть

Есе на тему "Гармоня людини природи як велика духовна цннсть

Задать свой вопрос
1 ответ
Екологчн проблеми свтовими, оскльки загрожують здоров'ю життю людсько цивлзац загалом. Вони зумовлюють необхднсть вивчення факторв, що сприяють виникненню екологчних негараздв, одним з яких демографчний. Мж чисельнстю, темпами зростання населення, з одного боку, темпами приросту сукупного суспльного продукту, що супроводжуться збльшенням забруднення естественного середовища, - з ншого, сну тсний взамозв'язок. Нин увага людей звернена до майбутнього планети. Все людство стурбоване екологчним станом, виснаженням природних скарбв. Прогресують голод, захворювання, злочиннсть, особливо серед дтей, дитяча смертнсть, зменшення народжуваност людей, про що свдчать цифри, обнародуван МВС Украни: 95 % пдлткв не мають чим зайнятися псля урокв; 20 % - засуджених за краджки, виховувались у родинах, як формально вважались благополучними. За мотивами бездуховного виховання в отчизнах та через скрутне матеральне становище пдлтки сколи вд 2 до 20 % злочинв у 80-90-х роках минулого столття.

  Швидко прогресу наркоманя серед молод, а як наслдок - наркозлочиннсть. Кожний другий громадянин Украни не дожива до 60 рокв, а 57 % студентв рзних за профлем университетв у бльшост кран СНД мають хрончн захворювання, насамперед пов'язаних з порушенням нервово системи, Злее один з десяти першокласникв сьогодн не ма патолог. За перод навчання у школ кльксть хрончних захворювань у дтей збльшуться в 1,5-2 рази. Третина новонароджених ма певн генетичн вади, а кожна 17-та дитина народжуться психчно неповноцнною. Народження велико клькост дтей з вадами зумовлю рст без того високих показникв нвалдизац населення. Сьогодн в Укран налчуться майже 150 тис. дорослих нвалдв з дитинства понад 160 тис. дтей-нвалдв.

  Змнити цю тенденцю, що ма корння в духовному зубожнн можна тльки у тому раз, якщо батьки, учител будуть щоденно працювати з учнями прищеплювати м загальнолюдськ духовн цнност - основи здорового методу життя.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт