твор на тему чи треба вивчати украинську мову та украинську литературу

Твор на тему чи треба вивчати украинську мову та украинську литературу ДОПОМОЖИТЬ БУДЬ ЛАСКА БИСТРЕНЬКО ЗАВТРА ПЕРЕВИРКА

Задать свой вопрос
1 ответ
я вважаю, що вивчати укранську мову необхдно.

По-перше, кожен укранець, який поважа для себя, свй люд та Батьквщину повинен розмовляти укранською мовою. Проте, на жалко, випадки, если укранц просто не знають рдно мови, стали досить частими. здавалось би, що, якщо Украна стане незалежною державою, то укранську мову почнуть пропагувати, вчити, звеличати,  проте н укранське все бльше вяне, засиха. Люди вддають перевагу росйськй, польськй чи англйськй мовам.

Яскравим прикладом цього може бути образ см Мини Мазайла з однойменного флологчного водевлю Миколи Кулша. Головний герой хотв змнити сво прзвище, щоб позбутися комплексу нацонально меншовартост серцем вдчуваю, що укранзаця це спосб робити з мене провнцала, другосортного службовця не давати мен ходу на вищ посади. Проте його не укранське серце його пдвело, псля змни прзвища його звльнили з посади за злсний опр укранзац.

По-приятеле, укранська мова це багатство нац, сторя, це те, що обдну людей, рзних за своми деалами та цнностями. Як без верби калини нема Украни, так само без укрансько мови нема укранського народу, а вдповдно держави.

Прикладом цього сторя з життя мо однокласниц Кат, смя яко вихала в Канаду. Вона досить серйозно захворла потребувала недешево та складно операц. Медичного страхування на той час у см не було. Вони звернулися до укрансько громади у  Канад, яка вдразу виршила допомогти свом спввтчизникам.

Пдсумовуючи сказане, хотлося б ще раз наголосити, що добробут кожно см чи людини безпосередньо залежить вд добробуту держави. Не обовязково, щоб цей добробут був матеральним, нод досить просто говорити укранською, розвивати укранське, бути укранським

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт