оповдання про вдому людину

Оповдання про вдому людину

Задать свой вопрос
1 ответ
. На рахунку Сергя Бубки 35 свтових рекордв. Його рекорди 6м 15см  у закритих примщеннях 6м 14см   у вдкритому сектор до сьогодншнього денька нхто не перестрибнув.
2. Сергй Бубка першим в стор стрибкв з жердиною подолав шестиметрову висоту . А всього за свою спортивну кар\'ру  вище 6 метрв вн перелтав 44 рази.
3. Сергй Бубка занесений до Книжки рекордв Гннеса як володар найбльшо клькост свтових досягнень.
4. Сергю Бубц не щастило на Олмпйських грах. Вн чотири рази брав участь в грах, але золото взяв злее один раз. Цей факт його кар\'ри окрестили олмпйським прокляттям.
5. Сергй Бубка народився в Луганську, але не так издавна його визнали почесним громадянином м100 Ро-де-Жанейро. Також вн носить звання почесного громадянина словацько Братислави, талйських Паду та Абано Терме укранських Донецька Луганська.
6. Мало хто удостоювався пам\'ятника за життя, але Сергй Бубка своми перемогами цього заслужив. У центр Донецька в 1999 роц з\'явився бронзовий пам\'ятник Сергю Назаровичу. Статуя спортсмена з жердиною, який готуться до стрибка, встановлена на постамент знакчно висоти - 6,15 метра.
8. За один з свох рекордв Сергю Бубц подарували автомобль Феррар за 120 тисяч доларв.
7. У житт Сергй Бубка не тльки результативний спортсмен, але успшний бзнесмен. За неофцйними даними, йому належать хлбопекарня, фрма з виробництва канцелярських продуктв, бензоколонки, магазини великий укранський банк. Псля завершення спортивно кар\'ри вн став вце-президентом ААФ проводить успшну  дяльнсь з розвитку просто атлетики  в Укран.  Росйськ ЗМ оцнюють його статок в 350 мльйонв доларв.джерело: vysota.org
додано: 07.03.2012
 Бографя
Сергй Назарович Бубка укранський легкоатлет (стрибки з жердиною). Чемпон вропи свту, багаторазовий свтовий рекордсмен, олмпйський чемпон. Заслужений майстер спорту, кандидат преподавательчних наук, Герой Украни.
Народився 4 грудня 1963 року у мст Луганськ. У 1987 роц закнчив спортивний факультет Кивського нституту фзично культури за фахом педагог з фзично культури; кандидатська дисертаця  Формування ндивдуальних здбностей студентв у процес фзичного виховання (нститут заморочек виховання АПНУ, 2001).
3 липня 1985, виступаючи на змаганнях у Париж, укранський жердинник Сергй Бубка першим у свт пдкорив шестиметрову висоту!
Згадаймо коротко сторю цього виду спорту. Спочатку спортсмени змагалися з бамбуковими снарядами, потм змнили х на металев. Нарешт прийшов час фбергласових держакв. вдразу ж планка стрмко почала пднматися.
Однак до 6-метрового рубежу було ще далеко. Так, удосконалювалося технчне оснащення, але необхдно було з\'явитися атлетов, який би наважився на штурм знаково висоти. Ним став Сергй Бубка. Тепер, мабуть, тльки допитлив любител Королеви спорту пам\'ятають, що Бубка голосно заявив про для себя свтовими рекордами на позначках, що передували шестиметровому Олмпу. Таких польотв укранець зробив 13, причому тльки в 1984-му вдразу см.
А потм був той сектор на стадон в передмст Парижа. Бубка замовив суддям висоту 6.00. Дв спроби виявилися невдалими, а в завершальнй Сергй перемахнув через планку. Здйснилося! Донеччанина чекало довге славне спортивне життя. Перерахування всх його востину ункальних досягнень зайняло б багато мсця. Згадамо про найбльш значн.
Сергй встановив на стадон та в зал 35 свтових рекордв! Знакчно, що найвищий полт на 6.15 спортсмен сков у 1993-му у рдному Донецьку. Цей показник триматься понин. А всього планку на предел 6 метрв вище Бубка долав 46 разв!
У 1988 роц укранець перемг на сеульськй Олмпад. На грах у Лос-Анджелес через бойкот х Союзом йому брати участь не довелося, а в Барселон, Атлант та Сденьке успшно виступити завадили травми.
Але з тими невдачами Бубка сповна розквитався на свтових чемпонатах, де на сектор виходили т ж олмпйц. См разв на цих турнрах Сергй пднмався на найвищу сходинку п\'десталу пошани! Ставав також переможцем Кубка свту та дворазовим чемпоном вропи.
Бубку визнали кращим спортсменом свту. А за феноменальн досягнення в стрибках з жердиною його м\'я занесли до Книжки рекордв Гннесса. За часв снування Союзу видатного атлета нагородили орденами Ленна Трудового Червоного Прапора.
У незалежнй Укран його вдзначили орденом За заслуги II ступеня та Почесною вдзнакою Президента крани. Бубка удостоний звання Герой Украни. Вдячн земляки встановили йому пам\'ятник у центр Донецька.
Може виникнути думка, що у видатного жердинника не було гдних суперникв. Однак це не так. Досить серйозну конкуренцю укранцю становили росянин Радон Гатауллн, французи Тьр Вньерон П\'р Кнон, американець Блл Олсон. Але цлком вдповда стин те, що найчастше Бубка бився тльки з висотою.





, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт