твр на темуякби не заняття спортом

Твр на тему
якби не заняття спортом

Задать свой вопрос
1 ответ
Дехто з мох однолткв байдуже ставиться до свого здоровя. Мовляв, що з мною станеться, якщо я раз чи два затягнуся цигаркою, спробую трохи пива чи ще чогось. А шкода, як вдомо, бува вдчутною. Дитячий органзм дуже швидко звика до нкотину та алкоголю. Вс вважають так звички шкдливими. А от цлоденне сидння перед телевзором, компьютерютером нхто не вважа шкдливим, а одню з форм вдпочинку. Хоча це далековато не так. Так само сну думка, що заняття спортом потрбн тльки спортсменам, а звичайним школярам вони н до чого. Запевняю вас, що ця думка хибна. Я вважаю, що спорт обденьку людей, змцню здоровя характер, розвива силу терпння, спритнсть швидксть, витривалсть мужнсть. А ще спорт приносить людям масу позитивних емоцй.
Кожна людина ма право по-свому ставитися до занять спортом. Одн вважають, що необхдно займатися певним видом спорту, нш що достатньо деклькох вправ ранково гмнастики. так, що вважають за правильне просто переглядати по телевзору спортивн передач. Тод про яку користь для здоровя може ти мова?
Я вважаю, що спорт це важливий крок до здорового методу життя, це здоровя та сила. Якби не заняття спортом, школяр хворли би набагато бльше. Адже дитячий органзм тльки розвиваться. А сидячи в школ за партою, вдома за компютером, ми перевтомлюмося. Як вдомо, у втомлено людини рвень працездатност практично дорвейвню нулю. тльки правильне чередування розумово фзично прац перемага втому. Якби не заняття спортом
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт