Напишть будь ласка опис-нарис у публцистичному стил про брата або бабусю

Напишть будь ласка опис-нарис у публцистичному стил про брата або бабусю 15-17 речень

Задать свой вопрос
1 ответ

Хороша бабуся база щасливого дитинства. моя бабуся саме така.  Адже мо дитинство, завдяки й, було казкою, сповненою ласкавих дотикв теплих долонь та смачнючих страв .

Зростом вона невеличка трохи повненька. Завжди завязу хустинку, бо вважа, що ходити з непокритою головою неможна. А з хустини постйно вигляда пасмо сивого волосся, мыслю, бабця спецально його так залиша, щоб в старост трохи причаровувати дда.Та прядка дода й певно краси. Я не памятаю час, если те пасмо було не сиве. Тод у бабус напевно було менше зморшок вона рдше жаллася на сво здоровя. А от оч в не залишились так ж як були. Тим очам позаздрять 18-рчн, бо вони аж свтяться жвавстю та любовю до життя.

А ще у мо бабус неймоврн руки. Вони завжди тепл, трохи шершав благоухать пиржками. нколи видаться, що вони живуть свом власним життям, а життя те надзвичайно активне, бо вони несли не зупиняються. Вони перуть, прибирають, готують жу, доглядають за грядками  , а коли бабця сда дивитись телевзор чи просто розмовляти з кимось, то вони починають складати одяг, вязати чи просто потихеньку погладжують одна одну, але не зупиняються.

Одяг у бабус завжди чистий , як все те, що оточу. Влтку особливо нередко вона вдяга плаття в горошок. Каже, що то улюблене, що то й колись ддусь подарував. Воно й справд дуже й пасу, нби освжа Отака вона моя приятна бабусенька. Вона творець мого дитинства, до якого в думках буду повертатись усе сво життя. Ще не один раз подумки переживу задоволення вд вдчуття руки на свой голов ще не один раз, згадавши все, оплачу



 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт