твр на тему:"улюблена справа кожному цкава"

Твр на тему:"улюблена справа кожному цкава"

Задать свой вопрос
1 ответ

У мене 5 улюблених занять. Кожному я намагаюся придлити час . Вс вони, так чи накше, сприяють мому розвитку, як особистост , приносять величезне задоволення. Хочеться сподватися, що не тльки я отримую користь, але хтось ще.

По-перше , це прогулянки з мом псом Малюком. Незважаючи на мя, собака вище мене ростом (якщо стане на задн лапи) з потужним торсом. Ми пдбрали його на вулиц, если вн маленьким щеням замерзав на мороз. Поки шукали йому господарв, сам привязалися до пса, адже вн виявився розумним, вдданим увеселяем.

По-друге, я займаюся програмуванням. Сюди багато чого заходить, наприклад, поглиблене вивчення англйсько мови освоння культури роботи, а ще потрбен серйозний пдхд до дослдження такового пристрою, як компьютерютер, його можливостей, схем комплекту рзних комбнацй клавш.

Це цлий свт, мистецтво, побудова розумових процесв на рвн високих технологй, если чтко вдстежуться хд мркувань вд причини до слдства. Але нод здаться, що присутня деяка частка чаклунства, если не тямиш ще, як д схема, але слдуючи й, приходиш до неймоврно обычного ршення.

Трет заняття, яке мен дуже подобаться рослинництво. Звичайно, причина, по якй я захоплююся цю наукою, не прогодувати всю смю, всю крану або весь свт. Просто мен дуже цкавий сам процес вирощування культур. Если з одного маленького насннячка виходить цле дерево або кущ, на якому ростуть плоди, що можна сти. Удивительно, як це вдбуваться! Особливо, усвдомлюючи, що на все це можна впливати, приносячи користь чи шкоду.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт