Допоможть будь ласка написати твр на тему Рдна мати моя. Бажано

Допоможть будь ласка написати твр на тему Рдна мати моя. Бажано на 1,5-2 сторнки. за планом Вступ про роль матер в житт кожного. Основна частина - про маму (зовншнсть, звички, нрав т. д,) висновок

Задать свой вопрос
1 ответ
У кожно людини власн моральн цнност, найсвятш реч поняття. одна з таких цнностей любов до матер. Не даремно ж про матр пишуть поети письменники, матр зображують живописц оспвують музиканти. Перед матр'ю ми у невдплатному боргу за безсонн ноч, проведен бля колиски, за турботу ласку, за велику материнську любов за саме життя, подароване нею. Тому любов до матер найсвятше людське почуття.
Безумовно, на свт моральн виродки: матер, як вдмовилися вд свох дтей, дти, як зреклися свох матерв. Але, на щастя, таких небагато. Бльшсть людей шану материнство.
Для мене прикладом на все життя залишаться стосунки мж членами нашо см'. Моя мама несли не вчила мене поважати людей старшого поколння. Вона просто добре ставилась до бабус, пклувалась про не, придляла й увагу. А если бабуся хворла, мама забороняла мен мому молодшому братов галасувати. Мама в усьому для нас приклад. Вона не сказать високих слв, а просто вихову нас свом прикладом.
У нашй см' дуже затишна атмосфера. створила мать. Вона несли не пдвищу гласу, завжди доброзичлива врвноважена. Навть, если у наших батькв непорозумння, це не вплива на нших членв родини. Нхто не кричить не стука кулаками об стл, як нередко бува у наших сусдв, просто батьки йдуть на прогулянку вдвох, а если приходять, то можна бути впевненим, мж ними мир злагода. знову, це завдяки мам, яка дуже вболва за см'ю.
Не даремно говорять, що матер невсипущ. Если я лягаю спати мать ще не спить, а если я прокидаюсь вона вже не спить. Мать страшенно завантажена на бот, вдома.
Тараканов Иван
спасибо
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт