Твр на тему "Що ми знамо про права дитини"

Твр на тему
"Що ми знамо про права дитини"

Задать свой вопрос
1 ответ
Кожна людина, починаючи з самого дитинства, ма сво права. Про це нам розповдають в дитячому садку, в школ та нших навчальних закладах. Це дуже важливо, оскльки вс люди повинн знати, на що вони мають право як вони можуть для себя захистити в тй чи ншй ситуац.

Я вважаю, що кожен чоловк повинен ознайомитися хоча б з найголовншими важливими правами, одне з яких право на життя, а також на виховання в см'.
Про це зазначено у правовому кодекс.

Отже, вс дти мають право на те, щоб знати, хто х батьки. А от якщо говорити про право на життя, то ц знання стоять на чол всх нших. Вже коли дитина народжуться, то вона вдразу ж набува право на громадянство.

Тльки здесь дуже важливу роль вдгра те, на якй територ вона народилась. Тому слд обов'язково ознайомитися з усма аспектами кодексу.

Як ще можуть бути права у дитини? Сюди слд вднести ще таке не менш важливе право, яке передбача свободу думки, а також слова релгйних поглядв.
Не дозволяться втручатися у право дитини на особисте життя або смейну. Це стосуться недоторканност житла, забороняться незаконно посягати на його репутацю або ж честь.

До того ж слд зауважити, що права, як належать дитин, зафксован в спецальних мжнародних документах. Все що в их зазначено, стосуться кожно дитини без будь-якого винятку. Тому необхдно обов'язково ознайомити малюка з тим, на що вн ма право. Крм цього, самим законом, а також деякими ншими засобами забезпечуться захист та надаються вс необхдн умови для того, щоб вн мг нормально верно розвиватися як розумово, так фзично, як морально, так духовне. Завдяки чому вн виростить в соцальному план здоровою людиною, повним власне гдност та почуття свободи.

Особлив права ма дитина, яка неповноцнною у фзичному або психчному, а також соцальному план. У такому раз йому забезпечуються деяк спецальн режими, вдповдна освта пклування, необхдн йому через особливого стану.
Однак важливо розумти те, що для того, щоб дитина виросла гармонйною особистстю, йому просто необхдн любов розумння. Якщо це можливо, то вн повинен зростати, вдчуваючи любов ласку свох батькв, як вдповдають за нього у повнй мр, поки вн не досягне повнолття. Якщо нема на то няких вагомих обставин, то малолтн дти не повинн бути разлученним з своми матерями. А ось т дти, як не мають власно см', то за них мають вдповдати органи публчно влади. Це ж стосуться тих смей, як не мають достатнх засобв для снування.

Дитина ма повне право на отримання освти. У свою чергу це освта ма сприяти тому, щоб дти отримували загальний культурний розвиток. Оскльки саме завдяки цьому псля дитина зможе незалежно виховувався вн у родин чи н, мати рвн можливост, а псля займатися розвитком свох здбностей умнь. З дитинства йому повинн прищепити те, що вн соцально вдповдалеким корисною особистстю для навколишнього суспльства.
Таким чином, тльки якщо дитина з самого дитинства знайомий з своми правами, то йому вдасться псля реалзувати вс намчен плани цл, незалежно вд того, чи вдчував вн труднощ в дитинств чи н. До того ж саме дти повинн в першу чергу отримувати допомогу вдчувати захист з боку держави. Саме незаперечн права дитини повинн захищати його вд недбалого жорстокого ставлення, а також експлуатац.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт