будь ласка есе на 7-8 речень про зиму

Будь ласка есе на 7-8 речень про зиму

Задать свой вопрос
1 ответ
Цього року була дуже тепла та довга оснь здавалося, що й не буде кнця. Вже издавна з дерев опало усе листя, а лтн птахи улетли у вирй. У будинках увмкнули опалення, денек у денек я вранц визирала у вкно, з надю побачити снг. Та снгу все не було, а за вкном стояла насправд Печальная пора, але няк не Глаз очарованье. Лише один раз перший снжок лише припорошив мсто, та й то ненадовго, вже через деклька годин повнстю розтанув. Утворилась сльота та мокротеча, як мен, та й не тльки мен, зовсм не подобаться. Н оснь, н зима, н те, н се.

Така погода нагадувала мен пзню весну, если зима бува досить затянутою, як цього року оснь. В таку пору весь свт нби завмира в очкуванн природних змн. Але очкувати на весну все ж таки не так сумно, як спостергати за вкном похмуру та непривтну пзню оснь. Бо весною с кожним днем все веселше припка сонечко, а восени за вкном кожний денек залишаться одномантнсть похмурих днв. Здаться, що нколи не буде змн, це визива у людей нудьгу погршу настрй. хоча й кажуть, що у природ нема погано погоди, мен здаться, що це не так, бо стан природи вдображаться в людях та в х настро, як у дзеркал.
Пройшла половина грудня нарешт у неб закружляли так довгоочкуван снжинки. Спочатку вони були зовсм крихтн та рдк, але потм становились все бльш частш, доки на почався справжнй снгопад. Нарешт, дождалися! Цей снг розтане вже не быстро. На радсть дтям дорослим вн змнить зовншнй вигляд дерев, будинкв, вулиць, та й люди також змняться в кращу сторону та полпшиться х настрй.
Ось я ду по тихй спокйнй вулиц..... На будвлях, деревах доржках лежить пухнастий снжок, який переливаться в променях зимового сонця. Маленьк зрочки, як повльно злтають з неба, обережно сдають на мй нс щоки, нби мовчазливо повдомляють мен про прихд мо улюблено пори року справжньо снжно холодно зими.
Ус снжинки мають рзномантну форму зовсм не идентичен одна на одну. Я звертаю увагу, як на рукав затримуться одна з цих снжинок ненадовго дозволя милуватися собою. Раптом пухнаста шестикутна красуня з красивими перетинками почина танути зника, залишивши псля для себя злее маленьку краплину води. Снжинка зника, але на душ надовго залишаться почуття мо причетност до природи та зимово краси.

А бл зрочки все падають падають з мякого, просвтленого затишного зимового неба, вкриваючи блим скристим килимом притихлу землю, щоб захистити вд лютих морозв.
Я дуже люблю зиму з непостйнстю, чарвнстю, холодами жорстокими хуртовинами, привабливстю блого покривала та галдежом дтвори на ковзанках. Я кожний рк з нетерпнням чекаю прихд ц дивовижно пори, яка приносить з собою гарний настрй, зимов свята та неповторн розваги. А ще зима мен подобаться за те, що кожний раз псля лютих морозв, снгопадв хуртовин врешт-решт наступа весна, яка несе усм нам нов сподвання та над. Ми б нколи не змогли в повнй мр оцнити ус переваги лта, якби не знали справжньо укрансько зими.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт