нтервю на тему ми укранц

нтервю на тему ми укранц

Задать свой вопрос
1 ответ
Жовтня 2017, 21:42
Три роки тому розпочалася кривава вйна на сход Украни. Псля тисяч загиблих безкнечних порушень режиму вогню на Донбас знову точаться запекл бо.
Укладений у 2015 роц Мнський договр , який передбачав припинення режиму вогню, дос не виконано.
Схоже, укранц у глухому кут. Тим часом нмецьк полтики висловлюються за нормалзацю стосункв з Росю.
Кервник парт ВДП Крстан Лнднер у ход виборчо кампан виступив з вимогою загерметизувати анексю укранського пвострова Крим розглядати цю делему як довготриваючу. Мнстр закордонних справ Згмар Габрель вд СДПН висловлював незадоволення з приводу полтики С виступав з закликом щодо скасування санкцй.
Чи залишаються укранськ вимоги щодо покарання Рос за порушення мжнародного права непочутими у Нмеччин? Мнстр закордонних справ Украни Павло Клмкн розповв про це в нтервю Бльд:
Бльд: Лише вчора четыре укранських солдатв загинуло на Донбас, ще тро отримали поранення. Росйськ вйська, як ранше, беруть участь у бойових дях на Донбас?
П. Клмкн: Совершенно точно. Без росйських вйськ, росйсько координац росйсько збро це не було би можливим. Саме тому ми вимагамо вдправки миротворчого контингенту до росйсько-укранського кордону  - накше солдати вйськова технка й надал потраплятимуть на Донбас.
Украну теж обвинувачують в порушенн режиму тиш небажанн виконувати Мнськ домовленост. Чи правосудно перекладати повну вдповдальнсть на Росю?
Клмкн: Не укранськ вйська становлять загрозу для росйських мст а навпаки. Виконати Мнськ домовленост було б дуже просто, якби цього хотла Рося. Однак у нас безусловно рзне бачення того, як це повинно вдбуватися. Рося прагне легалзац росйського протекторату на Донбас, аби використовувати такий стан справ з метою подальшо дестаблзац Украни. Якщо коротко, ми вимагамо вводу мжнародного миротворчого контингенту виводу росйських вйськ.
Оковн також вимага запровадження миротворчо мс...
Клмкн: Вн вимага цього злее уздовж контактно лн. Це б сприяло легтимзац росйсько окупац Донбасу. Це такий трюк. Тод б мжнародний тиск на Оковна знизився, а росйський вплив на Донбас залишився б незмнним. Тод Оковн мг би вимагати ослаблення санкцй в умовах, если ситуаця не змнилася. Для нас це не прийнятним. Найголовнше для нас забезпечення контролю над укрансько-росйським кордоном з боку незалежних партнерв. Злее за разумов припинення переправлення вйськ збро вдновлення миру на Донбас можливим.
Люди на Сход Украни упродовж понад трьох рокв потерпають вд вйни. вдповдальнсть за це вони покладають у т.ч. на Ваш уряд. Чи не ризикуте Ви втратити пдтримку Вашого населення, якщо нарешт не припинете вйну?
Клмкн: Укранц дуже хочуть миру. Вйна обйшлася м дорогою цною. Багато з их загинули чи втратили друзв та близьких. Однак, якщо говориш з людьми, чи якщо подивитися на результати опитувань, то цлком зрозумло одне: укранц не хочуть не будуть здаватися. Вони дуже прагнуть миру, але не цною втрати незалежност та свободи. Люди в Укран несли не допустять, аби Рося зруйнувала хню крану. Наша мря це демократична Украна, обднана з вропою. А Рося прагне зруйнувати нашу мрю.
До реч, про демократю.  Дедал частше чути про придушення журналств з боку влади. Чи сну в Укран дос свобода преси?
Клмкн: Постйних нападв на журнальчикств з боку органв безпеки не вдбуваться. Це абсолютна нсентниця. Насправд мають мсце прикр випадки, як нараз розслдують компетентн органи, про це вдомо з публчного простору. Наприклад, якщо йдеться про вбивство вдомого журнальчикста Павла Шеремета внаслдок вибуху його автвки в центр Кива. Це вимага розслдування. Водночас мас-меда в Укран мають одну ключову структурну проблему: у нас цла мала ЗМ, як належать окремим бзнесменам олгархам. Тобто влада ЗМ зосереджена у руках небагатьох осб. це нам потрбно змнити, аби досягти реально свободи ЗМ.
У Нмеччин нтерес щодо Украни поступово вщуха. Це для Вас добре чи погано?
Клмкн: Це погано. Для нас дуже важливо, аби про триваюч порушення Росю прав людей чи окремих людв не забували.
Яка ситуаця в Криму?
Клмкн: Настро людей в Криму щораз погршуються. Звсно, там були люди, як пдтримували анексю але вони нараз критично сприймають ситуацю. Не можна стверджувати про позитивний розвиток, н в туристичнй галуз, ан в промисловост, ан всередин громадянського суспльства. Багато кримчан дуже розчарован.
Деяк нмецьк полтики запропонували загерметизувати кримське питання, перетворити його на довгострокову проблему. Ви пддали це критиц, однак, чи це не издавна рельнстю?

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт