твр-казка на тему вода-мандрвниця

Твр-казка на тему вода-мандрвниця

Задать свой вопрос
1 ответ

1-го разу почався сильний дощ. Спочатку деклька, а потм бльше й бльше падало крапельок на землю. Вони немов радли свому паднню. Згодом цла вулиця ледь не пливла по вод. Одна краплинка просто приземлилася впала у джерельце. Вона вже була майже на дн, як десь далеко побачила свтло. й стало цкаво вона подалася туди. Там краплинка побачила фабрику, на якй виготовляли лки. Вона вскочила в одну пляшечку побачила те, чого няк не сподвалась. На не дивились так ж, як вона краплинки усмхались. Вони розказали й про себе про хню важливу боту (адже з них виготовляють лки). З того часу вони потоваришували.

Псля того, як друз-краплинки попали в аптеку, лкарства для полоскання гортани купив чоловк в якого захворв хлопчик. Коли хлопчик полоскав горло вода потекла по труб в каналзацю. Краплинц так сподобалося те, що вона допомага дткам лкуватись, що вона знов захотла потрапити на фабрику. Побачивши на берез жабку вона почала просити в не допомоги. Жабка погодилася й допомогти. Вони йшли йшли побачили пкнк.

Там сидло четыре дтей. Одна двчинка смялась почала давитись. Краплинка дуже захотла й допомогти. Вона друз з такою мощью стрибнули двчинц в рот, що проштовхнули жу. Тепер краплинка з своми подругами живуть гуляють по небу. Если вони смються, то просять сонечка посвтити промння на землю, а коли сумують то просять втру падають дощиком на землю. Тод вони вдвдують жабку. Потм повертаються додому. А на неб свтить сонце. З'являться веселка.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт