Написати твр розповдного нраву про виконання улюблено справи у ходожньому стил.

Написати твр розповдного нраву про виконання улюблено справи у ходожньому стил.

Задать свой вопрос
1 ответ
Кожна людина подля свй час на буденнсть та вдпочинок. Та найкраще вдпочивати з користю, адже у свт стльки цкавого та дивовижного, що кожний може знайти соб щось по духу. Захоплення це те, що нам подобаться робити, те, що виклика у нас нтерес.

Мом улюбленим заняттям читання книжок. Кожен протягом життя не один раз звертаться до их, звертаться за знаннями, за порадою. Адже книжка це помчник, порадник, врний друг, провдник у свт фантазй та мрй. Вона допомага мен пзнати для себя та навколишнй свт, зорнтуватися у житт, вказу на вихд з раскладного становища та занурю мене у найпотамнш куточки душ.



Щасливий той, хто дружить з нею, нема, на мою думку, бльш нещасного, нж той, хто не обожать читати. Адже читання книжки це не просто отримання будь-яко нформац, це занурення у свт фантазй величезно клькост рзномантних дуже талановитих создательв. А може, не фантазй, а справжнсньких переживань, реальних подорожей багато чого ншого.

Сразу багато хто вважа, що краще подивитися фльм анж провести свй вечр у компан цкаво книжки. Але це не так. Читаючи, ми не тльки уявлямо соб геров, а й вдчувамо по вдношенню до их певн емоц. Книгу можна читати багато разв , дивуючись, весь час знаходити щось нове. А от фльми, знят за книгами, найчастше дивляться один диний раз, приймаючи оцнюючи боту знмально команди порвнюючи з оригналом книгою.

Книжка джерело знань! Як багато цкавого неймоврного можна дзнатися з книжек: про любов, щастя, далек крани. А енциклопед та словники дадуть вдповдь на будь-як, навть найскладнш запитання.

Книга прекрасний спосб проведення дозвлля. З нею кожен мй денек ста цкавшим, бо я можу поринути у минуле та уявити майбутн.

Я люблю читати книжки.
Анжелика Манташан
Полагаюсь помогла)
Денис Карлусев
спасибо большое)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт