Дайте прочитати переказ "Як стати справжнм другом" Чому мен так не

Дайте прочитати переказ "Як стати справжнм приятелем" Чому мен так не щастить у дружб....

Задать свой вопрос
1 ответ
Справжн друз, як ми знамо, не ростуть в город. А шкода ... Часом дружня пдтримка необхдна, як повтря. якщо поряд нема вдданого друга, то доводиться зовсм несолодко. Що ж потрбно, щоб знайти дружбу? 

Експерти вважають: якщо ви хочете, щоб у вас були справжн друз, ви сам повинн стати справжнм приятелем. 

У цй статт 17 пдказок, як допоможуть для вас у цьому. Ось вони: 

1. Приймть для себя 

Дружба з самим собою важливше за все, тому що без не неможлива дружба з ншими людьми. 
Елеанора Рузвельт 

Це - перше, що ви повинн зробити, якщо ви хочете стати справжнм другом. Якщо ви не можете прийняти для себя, як ви збиратеся прийняти нших? Можливо, ви робили помилки в минулому. Простть для себя за их. Можливо, у вас риси, як вам не подобаються. Приймть для себя такими, як ви . 

2. Приймть нших 

Друг - це той, хто зна тво минуле, врить в тво майбутн прийма тебе таким, який ти в сьогоденн. 

Якщо ви брали себе, значить, ви готов прийняти нших. У кожно людини сво недолки. У деяких людей, риси, як можуть для вас не сподобаться. Згадайте про те, що ви сам не деальн. Таким чином, виходить, що у вас нема причин не приймати х. 

3. Придляйте час 

Наприкнц вашому житт ви несли не будете жалкувати про невигранном справ або про неукладеним угод. Ви будете шкодувати про час, не проведеному з коханою людиною, приятелем, дитиною, або батьком. 
Барбара Буш 

нод ми дуже зайнят, щоб присвятити час навть найважлившим людям в нашому житт. Це вдбуваться, если вдносини виявляються в кнц списку наших проритетв. Якщо ми будемо розглядати вдносини як першорядне, час перестане бути проблемою. 

4. Будьте гарним слухачем 

Друз - т рдксн люди, як запитують, як ми, потм чекають вдповдь. 
Ед Канннгем 

Мистецтво слухати - одне з самих складних. Бува, що в розмов ви неуважно слухате спврозмовника. Або при знайомств пропускате м'я повз вуха. Справжнй друг так не надйде. Справжнй друг - хороший слухач. 

5. Збагатть життя нших 

Дружба - цнний дар, коли я разговариваю з вами, я вдчуваю, що я стаю все бльш бльш багатим. 

Справжнй друг збагачу. Вн намагаться дати якомога бльше тим, хто зустрчаться на його шляху. Чим цкавше ваше життя, тим бльшим ви сможете подлитися з ншими. 

6. Спробуйте зрозумти 

Кожна людина дивиться на життя через його призму власних поглядв. Нередко ви очкуте, що хтось побачить свт через ту ж призму, що й ви. Це створю багато проблем. Справжнй друг - той, хто намагаться спочатку подивитися з ншо точки зору Вн намагаться зрозумти чуж думки, чужий вибр. Пам'ятайте, що кожна людина ндивдуальна. Вс люди по-рзному поводяться в одних тих самих ситуацях. 

7. Знайдть точки дотику 

Виявлення точок дотику допомага швидше стати ближче свом друзям. Точки дотику допомагають для вас знаходити спльн теми для розмови поступово налагоджувати дружн стосунки. Щоб полегшити пошук спльних поглядв, ви повинн стати багатограннше. Для цього для вас необхдно бльше читати слухати. 

8. Будьте цкав 

Якщо ви хочете стати цкавими, вам самим ма бути все цкаво. Будьте цкав. Розвивайте сво захоплення. Та ви будете щиро зацкавлен, слухаючи свох друзв, дозволяючи м почувати для себя цнними спврозмовниками.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт