Допоможть будь-ласка написати твр на тему "Людина з яко я б

Допоможть будь-ласка написати твр на тему "Людина з яко я б хотла взяти приклад" використавши сполучники, частки, прийменники

Задать свой вопрос
1 ответ

Если я замислююсь над сенсом життя, то завжди радю тому, що я сную, що поруч найдорожч мен люди, що мен дано милуватися красотою навколишнього свту вдкривати цей свт для для себя.

Водночас прибывать вдчуття велико вдповдальност за цей свт гордост вд усвдомлення того, що ти людина. Але в саме поняття бути людиною кожний вклада сво значення. , бльшою мрою, саме це значення вплива на д вчинки, а нод, на хд самого життя.

У мому розумнн, бути людиною це значить виховати в соб висок моральн якост.

Простеживши сторичний шлях людства, розумш, що в основ кожного суспльства завжди лежала певна мораль, якою керувались люди. Десять заповдей Христових це теж мораль, мораль разумна. Але на свт було стльки антигуманних устров, що це наводить жах.

Але я переконуюсь в тому, що у кожно людини своя мораль. саме вд не залежить, якою буде людина.

Мен в свт поталанило на гарних людей. мо виховател в дитячому садку, мо учител, , перш за все, мо батьки це люди, з яких я беру приклад. Ус вони вплинули на мою виховансть ерудицю, власне кажучи, вони вплинули на мй характер, навчили чуйному ставленню до нших людей. Але замало бути чемним доброзичливим для того, щоб ус навколо вважали для тебя людиною з велико лтери. Безумовно, не всм дано стати видатними всесвтньовдомими людьми. Але кожний може стати людиною, яку поважають.

Я гадаю, що справжня людина це хороший друг, здатний придти на допомогу, визволити з бди не заздрити щастю нших людей. Це хороший син чи донька, здатн забезпечити свом батькам спокйну старсть.

Превосходна людина створить хорошу смю буде прикладом для свох дтей.

, безумовно, так шкдлив звички, як алкоголь наркоманя, несли не уживаються з поняттям превосходно людини. А я вважаю, що бути людиною це значить бути хорошою людиною. Не можна брати приклад з тих, хто добре ставиться тльки до сво см, тльки до свох друзв, але зневажа нших людей. Людина за будь-яких обставин ма залишатися людиною: у ставленн до нших людей (сусдв, спвробтникв, просто перехожих), у ставленн до природи, у ставленн до свого м100, сво держави, свого народу.

Я шаную людей щирих, у яких помисли, вчинки викликають повагу. Але в житт бува навпаки: на бот передовий виробничник, а вдома деспот, який тероризу всю смю; у школ сумлнний учень, а вдома ледар, який ложки за собою не поми.

А ще одню рисою, яку я не вибачаю людям, зрада. Ця риса у большому, у малому мен огидна. Зрада несумсна з поняттям бути людиною.

Я повсякчас намагаюсь стежити за тим, щоб не довелося соромитись свох помислв свох вчинкв. Мене надиха вислв А. П. Чехова: У людин все ма бути прекрасним: обличчя, одяг, душа, помисли

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт