Сочинение про украинскую песню.10-15 предложений

Сочинение про украинскую песню.10-15 предложений

Задать свой вопрос
1 ответ

Пишаться укранський люд милозвучними пснями, в яких джерельною водою струменять почуття радост, смутку, гумору, любов.

Псня це свдок, але не нмий споглядач стор, а промовистий, душевний свдок. Псня для народу була необхдною потребою його життя. У нй виливалася надя на краще майбуття.

У пснях поста велична природа Украни, якою зачарован люди протягом багатьох вкв. Простор степи, широкий рки, красота садкв, гав, лсв, бурхлива сторя народу-великомученика, полтичн под та боротьба за свою вру все це в народнй скарбниц псенно творчост.

сторична псня розповда про геров: Наливайка, Трясила, Залзняка, онту, Хмельницького, Паля. Весльна вчить поважати обряди й звича укрансько родини, пдносить почуття незапятнанного кохання. Лрична примушу замислитись над неуввязками духовно вищост, над буденщиною. Жартвлив пднмають настрй, допомагають позбутися негативних рис вдач чи поведнки.

А саме виконання псень гуртом допомага вдчути духовну близьксть один до одного. Людина ста натхненною, просвтленою вд звукв чарвних мелодй. Славнозвсний Олександр Довженко писав, що псня це душа народу. Так, не погодитись з цим важко.

Необхдно усм нам, укранцям, берегти перлину народно творчост, збагачуючи й примножуючи славу найпсенншо нац свту. Розсипати заквтчан перлами-самоцвтами творчо мистецько душ народу звуки по просторах рдно земл. Бо тльки з пснею можна смливо дивитися в загадков оч майбутнього.




, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт