"Водоспади Украни" твр-мнатюра

"Водоспади Украни" твр-мнатюра

Задать свой вопрос
1 ответ

На Укран знаходится близько 100 водоспадв.Вони звсно не можуть похизуватися свою рекордною висотою або обмом падаючо води,а щоб дстатися до деяких,потрбно бути дуже ршуче налаштованим,але кожен з их вартий того.                                                                                     Наприклад водоспад Шипт(Пилипець),що на закарпатт в с.Пилипець.Щорчно, починаючи з 1993 року, неподалк вд водоспаду на початку липня проходить неформальний фестиваль, на який прижджають хп та представники рзних подкультур з Украни, Блорус та нших кран. Кульмнацю святкувань Свято вана Купала в нч на 7 липня з мсцевими традицями й колоритом. Под на Шипот стали головним мотивом книжки Трохи птьми укранського письменника Любка Дереша. Ще один найкрасивший водоспад Украни це Джуринський водоспад,що на Тернопльщин в с.Ниркв.Назва водоспаду прогуляться вд назви мста Червоногород, котре було неподалк ще деклька сотень рокв тому. Джуринський водоспад гдрологчною пам'яткою природи мсцевого значення. Розташувався цей водограй на водах рчки Джурин, русло яко проходить через с. Устечко та впада в рчку Днстер. Червоногородський (Джуринський) водоспад складаться з трьох каскадв. Загальна висота падння води в ньому сяга 16 метрв, шириною до 20 метрв. А третй найгарнший водоспад це Србн Струмен що знаходится в Криму в с.Соколине.Висота водоспаду близько 6 м. Ефект србних струменв да порослий мохом туфовий майданчик, яким стка вода у вигляд тонких струменв. У сонячний денек видовище пдсилються. В глибин водоспаду природний грот з двома входами.

Водоспад розташований посеред вкового бамбукового лсу. Вище за водоспадом, за 200 м розташований ставок Юсупвське озеро, влаштований для розведення форел князем Юсуповим, який був у минулому власником цих мсць.

На початку 2016 року (орнтовно 8 счня) через значний перепад температур та обледенння вдбулося руйнування водоспаду: впала отличительна туфова обривала, вкрита мохом, отже водоспад втратив свй характерний вигляд. Впалою брилою було також перекрито кравид на водоспад.

Ось так гарн водоспади знаходятся в нашй кран,тому давайте збережемо красу.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт