Вльний твр ессе на тему "могутнсть та чарвнсть слова"

Вльний твр ессе на тему "могутнсть та чарвнсть слова"

Задать свой вопрос
1 ответ

 Мил риси в характер друга чарують, приваблюють, схиляють до щирост, викликають любов повагу. Почуття дружби тим мцнше й глибше, чим бльше таких милих яскравих ндивдуальних особливостей знаходять друз взамно, чим бльше мають пдстав милуватися й захоплюватися один одним.

  Хто ж бльше д100, хто в бльшй вигод: той, хто милуться, чи той, ким милуються? Якщо вони взамно милуються один одним, то вони й збагачують один 1-го, отже, вони обидва у великй вигод. Не бдн той, хто подарку скарби душ сво, навпаки, внутршнй свт його повн, буя, да ще бльш урожа. Збагачуться той, хто прийма так дарунки.

  Те самсньке можна сказати й про цл народи. Дружба людв мцн й розвиваться на основ глибокого щирого взамовизнання почуття поваги до ндивдуальних особливостей кожного з их. А найперша, найголовнша ндивдуальна ознака народу його мова, лтература, мистецтво, псн, усна творчсть. Мова це нрав народу. В нй вдбито його психчний склад, звича, побут, нахили. Мова це сторя народу. Вс попередн поколння вд найдавнших часв залишили в мов сво глибок слди. хоч мова невпинно змнються, еволюцону, вбира в для себя все нов й нов елементи, як да суспльне життя стосунки з ншими народами, або викида застарл, вджил елементи, однак така еволюця вдбуваться на основ надбань попереднх поколнь. Коли вже сформувалася ндивдуальнсть народу, вона невпинно розвиваться. З ндивдуальнстю народу разом формуться його мова, а сформувавшись, вона в сприятливих умовах отдал розвиваться все пишнше й пишнше, за своми, властивими й, законами.

  Мова це память народу. Але майбутн вироста з минулого. Наступним поколнням ми передамо увесь свй досвд, позитивний, негативний, так само й гркий досвд культу особи Стална: дивться, вчться, не повторюйте наших помилок. сторя велика вчителька, мати-наставниця.

  У кожного народу свй психчний склад, сво особливост нраву, свй сторичний досвд, сво традиц в труд, в побут, в звичаях, у творчост. все це вдбито в мов. Тльки нмий мовчить, а народ усю свою творчу дяльнсть труд, герозм, боротьбу, розваги, смуток, веселощ все оформля словом. Мова засб вияву бурхливого змсту народного життя. Ось чому так дбайливо й уважно треба ставитись до мови кожного народу. Цлковита рвнсть рвноправнсть людв ось непохитний закон хнього спвжиття.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт