Написати пзнавальну розповдь,використовуючи прислвники (задовго,поза той рк,де н де)

Написати пзнавальну розповдь,використовуючи прислвники (задовго,поза той рк,де н де)

Задать свой вопрос
1 ответ
Провдну роль в органзац здйсненн навчально-пзнавально дяльност вдграютьсловесн методи (розповдь, пояснення, бесда, далог, лекця та н.). Учитель з допомогою слова виклада, объясню навчальний матерал, а учн слухають, запам'ятовують засвоюють.
Розповдь. Формування свдомост починаться з роз'яснення учням найпростших уявлень осознать у галуз суспльного життя, прац, науки технки, етики й естетики. Розповдь дозволя рацонально викласти й обрунтувати факти, поняття, погляди, норми цнност суспльного життя.
Розповдь учителя  це опис подй предметв, живая й образна форма монологчного викладу нформац; використовуться в усх класах; мстить у соб переважно фактичн вдомост (опис явищ природи суспльного життя, подй, фактв, вдомостей з стор, бографчн вдомост, вдомост про норми правила поведнки та н.). Для того, щоб розповдь, як способ навчання, малюсенька вплив на свдомсть учня, вона виновата бутияскравою, емоцйною, виразною, викликати в дитини почуття враження. Розповдь дозволя подавати нформа-цю послдовно систематично. Для змсту характернаповнота нформац наукова достоврнсть, вдповдна спрямовансть. Ефективнсть розповд залежить вд того, як вона пробуджу думку учня, виклика у нього емоцйне ставлення до почутих фактв, подй. Найбльш повне сприйняття розповд вдбуваться тод, если в нй светла тема, видлен основн факти, забезпечена логчна послдовнсть, що вдобража рух думки вд явищ до сутност.
Важливе значення ма використання яскравих доступних образв, а такожпроблемнсть, динамзм у поданн нформац, если вчитель розкрива виникнення тих чи нших суперечностей у розвитку природи, суспльства, в науц, технц, х боротьбу, перемогу одних сил поразку нших. При цьому вчитель висловлю сво ставлення до процесу результату боротьби.
Щоб змст розповд був зрозумлий учням, необхдно спиратися на ранше засвон ними знання, х життвий чуттвий досвд, чуттве сприйняття, викликане в процес розповд.
Розповдь може мстити рзномантн прийоми викладу  оповдання, опис, розмрковування, далог.
Найважлившими вимогами до мови вчителя, що розповда, яснсть, правильнсть, емоцйна виразнсть, точнсть простота висловлення думки, доступна для розумння технологя.
Пояснення  розкриття вчителем найсуттвших властивостей того, що вивчаться, його внутршньо структури, зв'язку з ншими об'ктами. Здйснються в форм розповд, бесди, лекц та н. Пояснення створю в учнв зв'язне, логчно послдовне уявлення про закономрност розвитку природи суспльства, про науков факти, поняття, про мораль, етику, естетику, право, загальнолюдськ цнност та н. Словесне пояснення вдкрива вчителю широк можливост виховного впливу на учнв.
Пояснення може забезпечити злее першу стадю засвоння  сприйняття  усвдомленнянового знання. В учнв створються початкове уявлення про новий змст, складаться певне ставлення до нього. Вд цього в значнй мр залежить ефективнсть наступно роботи з метою формування нравственно свдомост вихованцв.
Логчний план пояснення визначаться характером ново нформац, вковими особливостями сприйняття мислення учнв, а також завданнями, що висуваються учителем перед учнями.



, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт