1. Знайдть у реченнях дприкметников звороти, поставте роздлов знаки, видлть ц

1. Знайдть у реченнях дприкметников звороти, поставте роздлов знаки, видлть ц звороти (текст не переписувати).

Олесь Гончар вирс на Полтавщин уславленй менами багатьох видатних людей. Вн любив оточене глибоким яром степове село з назвою Суха. Це батьквщина матер письменника. Знесилена важкою працею вона рано пшла з життя. Виховували Олеся ддусь бабуся а псля смерт ддуся мамин брат. Вн дав Олесев сво прзвище Гончар. з теплотою й нжнстю згаду свй рд письменник. Читачв Щоденника хвилюють слова написан про бабусю: Бабуся найрднша людина, яка була для мене як образ самого народу. Пд час навчання в школ Олесев довелося жити на квартир. Щовихдного вн поспшав у Суху до сво бабус. Саме тод й трапився з ним випадок описаний в оповданн Хвала тй хат, що в снгах. Так сталося що хлопчик урятований у хуртовину в степу став видатним укранським письменником.

Задать свой вопрос
Даниил Каташ
Украинский
2 ответа
Олесь Гончар вирс на Полтавщин,  уславленй менами багатьох видатних людей. Вн любив оточене глибоким яром степове село з назвою Суха. Знесилена важкою працею, вона рано пшла з життя. Виховували Олеся ддусь бабуся, а псля смерт ддуся мамин брат. Читачв Щоденника хвилюють слова, написан про бабусю.
 
 Саме тод й трапився з ним випадок, описаний в оповданн Хвала тй хат, що в снгах. Так сталося що хлопчик, урятований у хуртовину в степу, став видатним укранським письменником.
Карина
Спасибо
Олесь Гончар вирс на Полтавщин, прославлено менами багатьох видатних людей. Вн любив оточений глибоким бешеном степове село з назвою Суха. Знесилена важкою працею, вона рано пшла з життя. Виховували Олеся ддусь бабуся, а псля смерт ддуся мамин брат. Читачв "Щоденника" хвилюють слова, написан про бабусю. Саме тод стався випадок, описаний в оповданн "Хвала тй хат, що в снгах". Так сталося, що хлопчик, врятований в заметль у степу, став видатним укранським письменником.


Вот............
Это на украинском. Думаю посодействовала)

                                    
                                               Удач тоб !!!)))


Жемуранова Валентина
Спасибо
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт