Чи потрбно дослухатись до порад батькв? Твр-роздум.

Чи потрбно дослухатись до порад батькв? Твр-роздум.

Задать свой вопрос
1 ответ
Я вважаю, що  молодь, не сприймаючи життвий дослд старшого поколння, чинить велику помилку, а  потм шкоду про це. Мря кожних батькв - це виховати свою дитину в любов й добробут. Порадами вони намагаються захистити свою кровинку вд необдуманих вчинкв , спричинено ними, небезпеки. Але чим дорослше 100 дитина, тим менше уваги вона зверта на поради батькв. Поста питання: до яких наслдкв може призвести така поведнка? чи завжди потрбно слухати поради батькв? 

  Вдповдь я пропоную знайти на сторнках роману Панаса Мирного "Хба ревуть воли, як ясла повн". Мати Чпки Варинеченка - Мотря - бажала сину кращо дол, а вн, потрапляючи пд вплив жорстокого оточення, забува про материнську любов ста на шлях духовно деградац й злочину. Але навть в такй ситуац, Мотря ще ма надю повернути сина на стинний шлях, вона не вдвертаться вд нього, а всляко допомага, за що потм отримую "винагороду" - Чпка виганя з дому. Чи не знаходите ви причину такового нещастя у вдношенн сина до матер? Будь Чпка розумнший, навть так обставини, як жорстоке оточення суцльна несправедливсть, не змогли б зломати дух людини.

  Ще, я вважаю доречним, навести приклад з власного досвду. Був такий перод мого життя, коли я потрапила пд вплив сучасних журнальчикв телвзйних передач, як нав"язували кожному власн думки. Тод я не розумла, того нюансу, що не в мох нтересах слдувати цим порожнм словам, як створюються злее  для ввигоди пдпримцв. Нажаль, я слухала х  дуже уважно закривала вуха, коли мен починали щось радити мо батьки. Я дуже шкодую про це. Я мала багато марних клопотв, що нколи породжували  поган наслдки. Я рада, що все-таки мо друз вдкрили мен оч. Я почала прислухатися до слв батькв зрозумла, що це та дина стина, яка вказвником на життвй дороз. Сразу я впевнена, що у майбутньому не припущусь подбних помилок. 

   Отже, батьки - це наближч люди, для кожно людини. Вони дарують нам часинку свого досвду наша вдячнсть виновата бути безмежною. Таким чином, прислуховуючись до порад користуючись ними на життвому шляху, ми полегшумо життя соб знмамо важкий тягар турбот переживать з душ батькв

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт