Твр на тему Молодь сучаснсть

Твр на тему Молодь сучаснсть

Задать свой вопрос
1 ответ

Зображуючи портрет сучасника, я завжди уявляю молоду людину. Хоча ветше поколння вважа вк категорю флософською. Я погоджуюсь з тим, що вк вимрються не роками, а станом душ, проте приклади свдчать, що сторю вершать люди молод. 
Сплкуючись з ветеранами Велико Втчизняно вйни, як неодноразово бували в нашому клас, я дзналася, що вк бйцв складав двадцять-тридцять рокв. Сорокарчн вони, бльшою мрою, йшли в обоз. Н, зрлим людям не було просто н на фронт, н в тилу, де кувалася зброя для бов, але розрахунок усх тактичних операцй був зроблений на молодих, здорових, спритних, загартованих. 
У пятдесят роки мй ддусь був на цлин. Знову молодь А новобудови! Скльки х було зведено руками молод! 
ось нарешт роки девяност. Саме молодь пдтримала шлях демократизац крани: виступила за вдродження нацональних традицй, рдно мови, багатонацонально культури. 
Девяност роки ознаменувалися пднесенням полтичного життя крани. Утворилися нов парт, громадськ органзац, молоджн обднання, лави яких поповнилися молоддю. Особливо масовост набув екологчний рух. Юнаки двчата стали на захист усього живого на рднй земл. 
А якого пднесення набули патротичн почуття мох сучасникв! Молодь вдроджу вахти памят, започаткован попереднм поколнням, вддаючи данину пошани не тльки загиблим, а й оживляем, тим ветеранам, як потребують допомоги, спвчуття пдтримки. Як важливо, що наше...

суспльство пдтриму пропозиц ООН у проведенн заходв до дня людей похилого вку, денька нвалдв, дня боротьби з СНДом та палнням, виступа за здоровий спосб життя. 
Пд час виборв Президента Украни молодь теж сказала сво вагоме слово, пдтримавши курс на стабльнсть розвиток держави. Молодим жити, отже м робити вибр! Це особливо вдчутно у нашому студентському мст. У Харков бльше двадцяти вузв, тому я можу стверджувати, що мо рденьке м100 ма молоде обличчя. 
Вдчутний вплив молод на духовну культуру суспльства. Вдбудовч роботи у зруйнованому харквському костьол взяла на себе молодь. Юнаки двчата рзних нацональностей виршили зробити свй внесок у реставрацю ц памятки архтектури. А скльки православних храмв вдроджуться завдяки молод! А той, хто поклав цеглину на будвництво храму, несли не скривдить немчного, не стоятиме осторонь чужого пламенея. 
На жалко, правильну життву позицю вибрати дуже важко. У той час, коли суспльство почало розподлятись на багатих бдних, деяк люди забувають про милосердя. Много байдужих людей зпоявилось серед молод. Це насторожу, бо той, хто сьогодн прислухаться тльки до дзвону монет, чи почу завтра глас потребуючого допомоги? Чи не забуде поступитися мсцем у транспорт лтнй людин? Чи подасть ковток води спраглому? 
Я теж дитина свого часу, , мабуть, у мене теж безлч вад. Безумовно, деальних людей нема. Але я вважаю, що у будь-який час необхдно не втрачати людського обличчя, бо накше ми не зможемо виростити гдних нащадкв. Без сучасного не бува майбутнього. Тому я сподваюсь, що я мо сверстники знайдемо правильний життвий шлях не втратимо свох позитивних рис.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт