Твр оповданя на тему незвичайна пригода з мого життя. Одна сторнка.Дякую

Твр оповданя на тему незвичайна пригода з мого життя. Одна сторнка.Дякую

Задать свой вопрос
1 ответ
Если я влтку живой у бабус, стався один цкавий випадок. У бабус був красивий чорний кт Мурчик. Вн був дуже розумний, але мав незалежний нрав. Вн вльно гуляв по окруз, наганяючи жах на сусдських котв та навть х господарв. Якщо його брали на руки, вн вдразу виривався мг подряпати.

ось 1-го разу Мурчик зник. Ранше вн нод пропадав на нч, щонайбльше на добу. А здесь не з'являвся вдома тиждень. Вс засмутилися, бабуся боялася, що з котом щось сталося. Вона прогуливалась по вулицях, питала сусдв, але Мурчика нхто не бачив.

ось якось ми з бабусею проходимо повз 1-го будинку, а там сидить бля хвртки чорний кт, дуже схожий на Мурчика. Ми зупинилися, а вн швидко пдбг та почав тертися нам об ноги. Це був Мурчик. А виявилося, що господар цього будинку похали на клька днв випадково залишили кватирку вдкритою. Мурчик влз всередину, бо звдти пахло рибою. Сусди сушили в кухн на вкн. Мурчик в х вдсутнсть ласував рибкою. А коли сусди повернулися помтили, швидко вилз втк.

Нам з бабусею було дуже соромно за Мурчика, если сусди розповдали цей кумедний випадок. Але вони не розсердилися, бо сам забули закрити кватирку. Ми вс посмялися, але потм бачили, як Мурчик нередко навдувався до их у двр довго сидв, стежачи очима за кватиркою, на яку сусди повсили захисну стку.



, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт