Твр опис "Враження за лто" на основ особистих вражень

Твр опис "Враження за лто" на основ особистих вражень

Задать свой вопрос
1 ответ
Вс полюбляють канкули, тому що пд час канкул можна вдпочти гарно провести час. Можна робити, що хочеш, не потрбно рано вставати, не потрбно робити домашн завдання. Можна подорожувати, займатися улюбленими видами спорту або ншими зацкавленнями.

Бльш за все я полюбляю лтн канкули, тому що вони найбльш тривал. А сразу я желаю вам розповсти про лтн канкули, як я провв у Криму.

Я був там вперше. Я багато рокв мряв похати до Криму, але наша отчизна не могла соб це дозволити. Цього лта мй батько сказав, що ми можемо похати на Чорне море. Я не мг поврити власним вухам. Я перепитав його, чи не пожартував вн, але вн сказав, що вже покупав квитки на потяг до Симферополя.

5 липня ми вихали з Кива до Симферополя на потяз. Але метою нашо подорож була Алушта, тому вд Симферополя до Алушти ми дставалися на тролейбус. Если ми дохали до Кримськх гр, я був вражений мальовничими видами, як ранше бачив злее на малюнках. Шлях блукав серед гр быстро ми досягли Ангарськй перевал. Це була найвища точка нашого шляху, тому потм ми стали спускатися , нарешт, прихали в Алушту.

Алушта - одне з найбльших мст Криму. Вона розташована на берез моря в долин, оточенй високими гарними горами. Звсно, головний скарб Алушти - це прекрасне Чорне море!

Це був чудовий час. Ми плавали, гуляли по берез моря вдвдали багато цкавих мсць. Бльш за все мене вразила екскурся в Долину привидв, яка знаходиться недалеко вд Алушти. Равнина привидв - це фантастичний, нереальний пейзаж! Ггантськ камян стовпи, створен в результат втрово ероз. Це було неймоврне видовище, я несли не бачив нчого подбного!

Ми здили також на водопад Джур-Джур, в Мармурову печеру в Червону печеру. У Мармуровй печер деклька пдземних залв з сосульками сталагмтами незвичайних форм, що нагадують людей тварин. А в Червонй печер протка пдземна рчка.

Це були чудов незабутн дн; я хотв би провести там бльше часу. Мо канкули були дуже насиченими радсними. Я отримав море задоволення. Мен здаться, що Крим це справжнй рай на земл. Я мрю знову повернутися туди.

Lilija Loktjushova
дякую
Агата
не ма за що
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт