твр про цкавий випадок з мого життя

Твр про цкавий випадок з мого життя

Задать свой вопрос
1 ответ

Це розповдь про тварину. Випадок цей трапився з мою двоюрдною сестрою Маргаритою. Вона дуже хотла домашнього улюбленця. Але батьки вдмовилися подарувати його. Мать з татом сказали, що собаку нде тримати в маленькй квартир. Вд хом'яка буде багато смття, а кт буде точити кгт об мебл. Сестра, звичайно, засмутилася.

Стояла зима. 1-го вечора Марго почула дивний шурхт бля вкна. Нколочено хтось хотв потрапити до хати будинок та стукав по склу. Сестра пдбгла до вкна та побачила зовн на заснженому пдвконн жовто-зеленоватого папужку! Дзьоб та довгий хвостик у нього були синього кольору! Видно було, що папуга очень змерз, напевно, випадково вилетв з будинку.

Сестра стала галасувати, прибгли батьки. Вони почали говорити, що папуга вже замерз. Що вн все одно быстро помре, навть якщо його забрати додому. Але все ж вони виршили ризикнути стали розклеювати утеплене на зиму вкно. Вони дуже намагалися не шумти! Адже пташка могла злякатися, злетти та загинути на мороз.

Як тльки вкно трошки вдчинилось, Марго одним спритним рухом схопила папужку. Птаха вдгрли, вин вижив. Папужку назвали Гошею. Так у мо двоюрдно сестри з'явився домашнй улюбленець, про якого вона так мряла! А маленький папужка просто дивом врятувався вд свирепо зими!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт