Твр-роздум у публцистичному стил на нравственно-етичну тему!

Твр-роздум у публцистичному стил на нравственно-етичну тему!

Задать свой вопрос
1 ответ

Як я розумю мораль

Кожне суспльство вихову свох громадян на певних моральних нормах. Наш батьки намагалися вдповдати моральним принципам будвника комунзму. Держава Украна вдстою демократичн принципи розвитку суспльства. Енциклопедичний словник объясню термн мораль як систему поглядв уявлень, норм оцнок, що регулюють поведнку людей.

Мораль давнього Риму виправдовувала гладаторськ бо, а мораль давньо Спарти була ориентирована на виховання вонв. Найжорстокш режими знаходили виправдання свом дям у суспльнй морал. Нин люди всх кран прагнуть створити гуманстичне суспльство спираються на принципи морал Божо. 10 заповдей Христових це теж моральн принципи людства.

Я вважаю, що кожна людина, крм больших загальнолюдських моральних принципв, ма сво власн. Вони полягають у ставленн до найближчих людей, до навколишнього свту, до навчання. Дрбязков, на перший погляд, вчинки закладають основи нраву людини. У наш час люди значно простше дивляться на навчання. Не встиг зробити домашн завдання списав, забув удома бутерброд вдщипнув у друга, одержав погану оцнку сказав, що забув щоденник.

Переврено не одним поколнням: той, хто зробив аморальний вчинок хоча б один раз не зможе втриматись надал. Ось так народжуться мораль пристосуванця, брехуна, а нод, негдника.

Тому я вважаю, що про висок принципи не треба кричати, х треба доводити на дл. Тльки тод моральн принципи кожного з нас стануть моральними принципами суспльства, если ми керуватимемося позитивними намрами.

http://ukrtvory.ru/tvir-u-publicistichnomu-stili-na-moralno-etichnu-temu.html
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт